Predstavljena prva CoBrand kreditna kartica na tržištu Bosne i Hercegovine

26.11.2014. 12:39 / Izvor: eKapija.ba
Predstavljena prva CoBrand kreditna kartica na tržištu Bosne i Hercegovine
OTVORI GALERIJU

Kroz jedinstven proizvod na tržištu bh. kompanije su u sklopu MOJAplusKARTICE ponudile samo najbolje iz segmenata finansijskih usluga, osiguranja i pomoći na cesti.

Tri domaće bh. kompanije Moja banka, BIHAMK i ASA Osiguranje prvi put su u zajedničkom projektu. Naime, kroz jedinstven proizvod na tržištu ove kompanije su u sklopu MOJAplusKARTICE ponudile samo najbolje iz segmenata finansijskih usluga, osiguranja i pomoći na cesti, želeći se dodatno približiti svojim kupcima i klijentima.

Na svečanom predstavljanju MOjaplusKARTICE, u prisustvu poslovnih partnera i klijenata, obratio se Mirza Hurem, generalni direktor Moje Banke, ističući kako se lansiranjem ove jedinstvene kartice na tržištu, kroz inovativan pristup u kontinuiranom unapređenju proizvoda, nastavlja put ka izgradnji domaće, jake i stabilne Banke.

Hurem je rekao kako je cilj dobrim proizvodima obuhvatiti što više različitih usluga tj. prilagoditi se na najbolji mogući način potrebama klijenata, uz jednostavnost korištenja, transparentnost usluge ili proizvoda, kao i individualnim pristupom svakom klijentu, kroz profesionalan i partnerski način.

"Moja banka neće stati na ovome. U kratkoročnom planu imamo lansiranje novih proizvoda koji će biti inovativni i prilagodljivi različitim grupama klijenata", dodao je on.

Zlatan Velić, rukovodilac sektora za članstvo BIHAMK-a izjavio je da je CoBrand klub još jedan novitet kojim nastoje pratiti trendove velikih evropskih klubova, kako bi svojim članovima, ovaj put u saradnji sa kvalitetnim domaćim kompanijama, ponudili još kvalitetniju uslugu.

"Učešćem u ovom jedinstvenom projektu, bez ikakve sumnje ćemo unaprijediti kvalitet življenja naših klijenata i ponuditi nešto jedinstveno na tržištu", kazao je Feđa Morankić, generalni direktor ASA osiguranja.

E. Ko

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti