Sony Xperia Z4: Procurile prve fotografije?

28.11.2014. 11:19 / Izvor: eKapija.ba
Sony Xperia Z4: Procurile prve fotografije?

Do sada su se već nekoliko puta pojavile glasine o nasljedniku aktualnog Sonyjevog top modela Xperije Z3, a navodno su procurile i slike jednog od elemenata njegovog zaslona.

Do sada su se već nekoliko puta pojavile glasine o nasljedniku aktualnog Sonyjevog top modela Xperije Z3, a navodno su procurile i slike jednog od elemenata njegovog zaslona. Sada, pak, Phonearena donosi nekoliko mutnih fotografija za koje smatra da se na njima u svom punom svjetlu nalazi upravo Sony Xperia Z4.

Prema informacijama koje prate ove slike, Xperia Z4 će sadržavati zaslon dijagonale 5,4 inča (do nedavno se špekuliralo o 5,5″), bit će pokretana Snapdragon 805 procesorom, a ne 810 kako se mislilo prije, ali i dalje stoji informacija o 4 GB RAM-a i 20,7 MP kameri, dok bi prednja trebala pakirati 4,8 MP senzor.

Detalje ćemo vjerojatno doznati 5. siječnja za kada je Sony već najavio svoju press konferenciju, a uz Xperiju Z4, predstavljen bi mogao biti i model Xperia Z4 Ultra koji bi stigao kao nasljednik prošlogodišnje Xperije Z Ultra, s tom razlikom što bi ovaj model sada mogao doći s 5,9″ zaslonom, a to je osjetno manje od 6,4 inča na prethodniku. Z4 Ultra bi trebala sadržavti iste specifikacije kao i Z4, ali s nešto slabijom kamerom, tj. sa senzorom od 16 megapiskela.

Naravno, kao i svaku glasinu, i ove treba uzeti s rezervom. Do 5. siječnja nije ostalo puno, a možda u međuvremenu procuri još koji detalj, piše mob.hr.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza