Apple će 9. rujna predstaviti iPhone 6

29.08.2014. 10:24 / Izvor: 24sata

​Nakon što je nekolicina glasina to već najavila, Apple je i službeno potvrdio da će 9. rujna predstaviti novi iPhone 6, a moguće je da tada ugledamo i dugo očekivani Appleov pametni sat iWatch.

Nakon što je nekolicina glasina to već najavila, Apple je i službeno potvrdio da će 9. rujna predstaviti novi iPhone 6, a moguće je da tada ugledamo i dugo očekivani Appleov pametni sat iWatch.

iWatch će posjedovati i neke nove aplikacij, a osim što će biti povezan s mobitelom i imati mogućnost sinkronizacije s Wi-Fiom, omogućit će niz funkcija koje će korisnicima olakšati svakodnevicu.Tako ćete uz njega moći online plaćati račune, mjeriti temperaturu doma, paliti klima uređaje, zatvarati garažna vrata ili uključiti sigurnosne kamere.

Kako se čini iPhone 6 će imati 4,7-inčni zaslon, dok za 5,5-inčnu verziju ne možemo sa sigurnošću reći da će biti predstavljen istog dana i vjerojatnije je da će pričekati prvi kvartal sljedeće godine.

Oba uređaja će biti pokretana iOS 8 operativnim sustavom, a sudeći po slikama koje su procurile, novi iPhone će stići u kompletno redizajniranom kućištu. U prodaju bi navodno trebao krenuti već krajem rujna.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza