U novembru skup eksperata na Prvom internacionalnom RENEXPO® BiH

28.08.2014. 09:12 / Izvor: eKapija.ba
U novembru skup eksperata na Prvom internacionalnom RENEXPO® BiH

Sarajevski Hotel Hollywood postaće regionalni sajamski i konferencijski centar susreta međunarodnih stručnjaka iz oblasti obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti tokom dvodnevnog RENEXPO® BiH.

Datum: Novembar 05. i 06. 2014.

Mjesto: Sarajevo, Bosna i Hercegovina, Hotel Hollywood

Učesnici: 3000 + posetilaca / 70 izlagača / preko 400 učesnika konferencije.

Sarajevski Hotel Hollywood postaće regionalni sajamski i konferencijski centar susreta međunarodnih stručnjaka iz oblasti obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti tokom dvodnevnog RENEXPO® BiH događaja koji će se održati 05. i 06. novembar 2014. godine. Očekuje se oko 70 izlagača, tržišnih lidera iz relevantih oblasti, preko 400 učesnika konferencija i više od 3000 posjetilaca među kojima i predstavnika BiH opština, ministarstava i naučnih institucija. 

RENEXPO® BiH predstavlja ključnu energetsku platformu visokog kvaliteta za region cijelog Zapadnog Balkana sa ciljem prezentovanja inovacija, novih proizvoda i tehnologija svim učesnicima, proizvođačima, inženjerima i posjetiocima iz drugih oblasti. Događaj otvara mogućnost i za ostvarivanje novih poslovnih kontakata, povezivanje sa donosiocima odluka, organima uprave, investitorima i medijima.

RENEXPO® BiH se fokusira na:

1. Drvnu biomasu / Biogas

2. Hidroenergiju

3. Energetsku efikasnost - industrija, građevinarstvo, ulična rasvjeta

Uz istovremeno predstavljanje zakona, pravnih i regulatornih okvira, RENEXPO® BiH ima za cilj i da privuče glavne igrače na tržište Bosne i Hercegovine, zatim projektne menadžere iz tri susjedne zemlje - Hrvatske, Srbije i Crne Gore, istakne najnovija dostignuća i studije slučaja uz prikazivanje mogućnosti za nove projekte, obezbjedi detaljnu analizu regiona sa izuzetnim potencijalom, poveže domaće učesnike i izlagače sa internacionalnim ekspertima i naravno omogući face-to-face i business-to-business uvezivanje sa liderima u industriji.

Kompanija REECO SRB DOO, organizator prestižnih RENEXPO® događaja, na ovogodišnjem RENEXPO®BiH sajmu i konferencijama zainteresovanima nudi učešće u vidu:

-          sponzorisanja sajma ili neke od specijalizovanih konferencija

-          najma izlagačkog štanda uz odličnu "kick-start" cijenu i popust na ranu rezervaciju (do 15.  septembra)

-          učešća na nekoj od konferencija

-          medijsko partnerstvo

-          posjetu dvodnevnom događaju

Za detalje se informišite na: www.renexpo-bih.com. Postavite pitanja na: info@reeco.rs.

Zašto treba postati izlagač na sajmu i konferencijama RENEXPO®?

• Jer je u pitanju lider u organizaciji sajmova i konferencija o obnovljivim izvorima energije i energetskoj efikasnosti

• Događaj otvara vrata ka Zapadnoj Evropi i predstavlja jedinstvenu mogućnost za ostvarivanje kontakata sa vodećim kompanijama iz branše

• Posljednje inovacije i trendovi predstavljaju se na RENEXPO® sajmovima i konferencijama

• Šansa za direktnu prodaju na izlagačkom prostoru

• Otvaranje dobrih mogućnosti za ostvarivanje novih kontakata i povezivanje sa donosiocima odluka, liderima u industriji, javnoj upravi, investitorima, istraživačima i medijima

• Omogućava razvoj poslovanja sa novim idejama i strategijama

• RENEXPO® je tačka susreta za čitavu Zapadnu Evropu

• Značajna mreža sa uticajnim partnerima i podrškom

• Komunikacija sa ciljnom grupom uz podršku naših medijskih partnera Energetski sektor u BiH Bosna i Hercegovina ima izuzetno veliki potencijal obnovljivih izvora energije kao što su hidroenergija, solarna, geotermalna i biomasa. Obnovljivi izvori energije su drugorangirani resursi u pogledu raspoloživih potencijala, odmah poslije uglja. 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave