Otvoren prvi Kärcher Centar u Bosni i Hercegovini

27.04.2015. 09:42 / Izvor: eKapija.ba
prvi Kärcher Centar
OTVORI GALERIJU

Firma Kamer Commerce d.o.o. Sarajevo u aprilu ove godine postala je prvi Kärcher Centar u Bosni i Hercegovini ali i regiji.

Firma Kamer Commerce d.o.o. Sarajevo u aprilu ove godine postala je prvi Kärcher Centar u Bosni i Hercegovini, ali i regiji.

Kao ovlašteni uvoznik, distributer i serviser uređaja njemačke kompanije "Kärcher" G.m.b.H. koja proizvodi visokotlačne perače, sa grijačima ili bez njih, uređaje za usisavanje, dubinsko pranje i poliranje, uređaje za unutarnja i vanjska čišćenja u industriji i kućanstvu kao i vrhunska sredstva za čišćenje, Kamer Commerc je otvaranjem centra u Vogošći dobio dodatnu potvrdu predanosti i kvalitete, prepoznatih i priznatih od strane Kärchera.

"Kao Kärcher Centar, klijentima smo u mogućnosti ponuditi još širu paletu proizvoda i usluga, uz mnogo značajnije pogodnosti kupovine", kaže za eKapija.ba rukovodilac prodaje Kamer Commerca Damir Goković, ističući da svi uposlenici posjeduju dugogodišnje iskustvo u servisiranju i održavanju Kärcher mašina i uređaja.

Po njegovim riječima, u novootvorenom prostoru mogu se naći uređaji, sredstva za čišćenje, pribor i dodatna oprema iz Kärcher profesionalnog i hobi programa.

Komentarišući oblast čišćenja, Goković ističe da je ona u svim evropskim zemljama visoko regulisana branša, dok je u BiH situacija malo specifična budući da se na čišćenje gleda kao na socijalnu kategoriju.

"Zato smo veliki dio svoje snage usmjerili na industriju, odnosno privatni sektor. Nudimo kvalitetnu uslugu za prihvatljivu cijenu i što je najvažnije stekli smo određeno povjerenje", kaže Goković.

Neki od partnera koji su prepoznali njihov kvalitet su Euro-Asfalt, Bekto Preciza, Olimpijski centar Jahorina, Tvornica cementa Kakanj, Hifa Petrol, Jasmin M, MI Ovako, Trgošped, Konzum, Mann+Hummel i mnogi drugi.

Prvi put na sajmu Grapos-Expo

Kamer Commerc se ove godine prvi put predstavio na sajmu Grapos-Expo, održanom prošle sedmice u Gračanici, izlažući program mašina visokog pritiska, zatim mašina za čišćenje podova, tekstila, te raznih vrsta usisivača od kućnog, kancelarijskog do industrijskog.

"Budući da Kärcher svake godine ima određene novitete, na sajmu smo predstavili i proizvode za kuću i vrt", kaže Goković, dodajući da su generalno bili zadovoljni učešćem i interesovanjem posjetilaca.

S.B.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti