Otvoren Herbal Spa: Neobične masaže od sada dostupne i na domaćem tržištu

28.04.2015. 10:47 / Izvor: eKapija.ba
Otvoren Herbal Spa: Neobične masaže od sada dostupne i na domaćem tržištu
OTVORI GALERIJU

Herbal Spa, luksuzni spa centar uređen u azijskom stilu, otvoren je početkom ovog mjeseca u blizini hotela Bristol u Sarajevu.

Herbal Spa, luksuzni spa centar uređen u azijskom stilu, otvoren je početkom ovog mjeseca u blizini hotela Bristol u Sarajevu.

Ovaj spa centar pored klasičnih masaža i tretmana za njegu lica, tijela i kose, nudi i neke od noviteta na našem tržištu.

Jedna od njih je i herbal masaža koja je unikatni spoj švedske i shiatsu masaže.

Nejra Muharemović iz marketing službe Herbal Spa centra, kaže da imaju u ponudi i masažu vatrom koja je posebna kombinacija masaže i vatrenih obloga.

Također ističe i masažu đumbirom (masaža sa uljem od đumbira u kombinaciji sa svježim đumbirom).

Osim toga jedna od novina na našem tržištu je marokansko kupatilo koje je svojevrsna sauna u kojoj se rade piling i maska za tijelo od posebne mješavine bilja iz Maroka.

Tu je i biserni tretman u sklopu kojeg se koristi poseban losion sa bisernim česticama koji koži daje svilenkast osjećaj.

Osim toga, navodi, u ponudi su i maske za lice sa kolagenom, maska za lice sa zlatnim česticama, tretmani za kosu sa vrućim uljem, sa đumbirom te prirodna maska za kosu sa aloe verom koja se klijentima pravi na licu mjesta.

Kao posebnim ističu kraljevski i VIP tretman. Kraljevski tretman sadrži piling i masku za tijelo te piling za kosu, a cijeli postupak se obavlja od strane stručnog osoblja.

VIP tretman se sastoji od masaže po izboru, pilinga cijelog tijela, zatim slijedi opuštanje u jacuzziju i na kraju nanošenje maske za lice i kosu.

''Nadamo se da će svaka dama koja nas posjeti osjetiti jedinstvenost našeg centra i rado nam se vratiti'', navodi Muharemović.

Herbal Spa trenutno zapošljava 20 osoba, među njima su edukovani  fizioterapeuti i kozmetičari koji su prošlI dodatnu i posebnu obuku, a u cilju pružanja što boljih usluga.

''Planiramo izgraditi prepoznatljiv spa centar sa jedinstvenom ponudom. U budućnosti težimo ka širenju poslovanja i otvaranju još jednog spa centra koji će biti namijenjen muškarcima'', kaže naša sagovornica. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti