Neka edukativni centar Barbados bude vaš prvi izbor

22.10.2014. 08:32 / Izvor: eKapija.ba
Neka edukativni centar Barbados bude vaš prvi izbor

Prevodilačka agencija Barbados nudi usluge pismenog prevođenja sa svih stranih jezika na B/H/S jezike i obratno, uz sudsku ovjeru ili bez nje te usluge usmenog prevođenja (konsekutivno i simultano).

Edukativni centar Barbados je osnovan u maju 2003. godine s ciljem da postane vodeća agencija za prevođenje i edukaciju. Od tada konstantno šire svoje poslovanje te osnivaju centre u više gradova BiH. Dobijanjem snažnih referenci i konstantnim unapređivanjem njihovog znanja se postavljaju u vodeću poziciju kada je riječ o uslugama prevođenja. Edukativni centar Barbados je organizacija koja nudi usluge usmenog i pismenog prevođenja, edukacije u stranim jezicima i edukacije u oblasti informatike. Od samog početka nastoje ponuditi široki spektar kurseva stranih jezika za djecu predškolskog uzrasta, učenike osnovne i srednje škole, studente kao i odrasle, u najvećim gradovima u Federaciji BiH. Koriste najsavremeniju opremu, uključujući najmoderniju audio i video tehnologiju, kao i moderna nastavna pomagala za brzi napredak u učenju. Konstantno analiziraju i revidirju kurseve kako bi osigurali temeljitost, razumijevanje, jezički balans i raznovrsnost u njihovim programima.

Razumiju važnost svakog pojedinog klijenta te ne prave razlike između "velikih" i "malih" jer kod njih svi imaju jednak prioritet, te nude klijentima ogromno povjerenje i upravo zbog toga su agencija br. 1 za prevođenje u BiH. Stručni kadar čine mladi i odgovorni prevodioci i predavači sa velikim internacionalnim iskustvom. Glavni cilj njihovog tima je završiti posao efikasno, precizno i u navedenom roku. Zahvaljujući izraženom timskom duhu, sposobni su odgovoriti na svaki izazov. Prilikom obučavanja u toku njihovi kurseva, njihovi  predavači imaju poseban pedagoški pristup prema svakom polazniku škole tako da Vam mogu garantovati da ćete se uvijek osjećati opušteno, bez stresa i bit ćete željni znanja na njihovim predavanjima.

Prevodilačka agencija Barbados nudi usluge pismenog prevođenja sa svih stranih jezika na B/H/S jezike i obratno, uz sudsku ovjeru ili bez nje te usluge usmenog prevođenja (konsekutivno i simultano). Usluge prevodilačke agencije Barbados stoje na raspolaganju fizičkim i pravnim licima.

Edukativni centar Barbados poštuje rokov, jer prate uzrečicu "vrijeme je novac" i uvijek ispunjava dogovorene rokove sa klijentom. To najviše uspijevaju zahvaljujući njihovom  izrazito efikasnom sistemu rada odnosno krugu procesa, koji se veoma brzo završava - od vašeg upita, do njihove ponude, sve preko zajedničkog dogovora i na kraju slanja brzog i efikasnog prevoda.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti