Leftor iz Tuzle predstavlja novu web stranicu

02.09.2014. 14:25 / Izvor: eKapija.ba
Leftor iz Tuzle predstavlja novu web stranicu

Ideja je da klijenti Leftora dobiju sve što im je potrebno za web na jednom mjestu, što uz činjenicu da su sve usluge integrisane u moderan koncept online naručivanja i plaćanja, za klijente predstavlja uštedu u dragocjenom vremenu.

Novom stranicom kompanije Leftor naglasak je stavljen na jednostavnost i funkcionalnost, kako bi svi sadržaji bili lako dostupni i pregledni korisnicima. Ideja je da klijenti Leftora dobiju sve što im je potrebno za web na jednom mjestu, što uz činjenicu da su sve usluge integrisane u moderan koncept online naručivanja i plaćanja, za klijente predstavlja uštedu u dragocjenom vremenu. Uporedno sa novim izgledom, na stranici su dostupne i nove usluge primjerene promjenama na tržištu i trenutnim potrebama korisnika.

Leftor nastavlja praćenje modernih trendova prezentiranja usluga široj javnosti putem interneta, pa tako i novu stranicu nudi u tzv. responsive formatu, tj. prilagođenu za pretraživanje na mobilnim uređajima svih rezolucija. Sve usluge su predstavljene posebno, kako bi korisnici na lakši i brži način pronašli ono za čim tragaju i što će riješiti njihove probleme. Kao i uvijek, kod Leftora, akcenat je na optimizaciji, bilo da se radi o informisanju, naručivanju ili o samoj usluzi koju pružaju.

Bitno je spomenuti da povodom puštanja nove stranice Leftor novim klijentima poklanja 12 mjeseci web prostora i domenu.  Usluga besplatnog web hostinga za period od godinu dana i besplatne registracije domene po vašem izboru će se realizovati po principu platiš jednu dobiješ dvije godine, odnosno zakup hostinga i domene plaćate za jednu godinu, a sa besplatnim korištenjem usluga nastavljate u narednoj godini. Promotivna akcija će trajati do kraja septembra i idealna je prilika da ukoliko niste, vrlo povoljno obezbijedite svoje prisustvo na internetu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti