ASA Osiguranje najavljuje početak nove akcije "Auto Kasko"

21.04.2015. 08:41 / Izvor: eKapija.ba
ASA Osiguranje najavljuje početak nove akcije 'Auto Kasko'

ASA Osiguranje najavljuje početak jedne nove akcije AUTO KASKO. Ako u periodu od 13.04. do 13.06. zaključite KASKO osiguranje u ASA Osiguranju očekuju Vas brojne pogodnosti:

Uložili ste velika novčana sredstva u Vaša vozila i tražite kvalitetnu i pouzdanu zaštitu. ASA Osiguranje nudi Vam mogućnost ugovaranja osiguranja vozila putem potpunog ili djelimičnog kasko osiguranja na različite vremenske periode, uz prihvatljive cijene.

ASA Osiguranje najavljuje početak jedne nove akcije AUTO KASKO. Ako u periodu od 13.04. do 13.06. zaključite KASKO osiguranje u ASA Osiguranju očekuju Vas brojne pogodnosti:

  1. zadnja rata je GRATIS
  2. ASA Osiguranje daruje Vam karticu pogodnosti - pomoć na cesti i
  3. automatski učestvujete u Nagradnoj igri "Osiguraj sebe i svoje putnike" koja traje cijelu 2015. godinu i u kojoj možete dobiti Škodu Fabia.

Više informacija kao i Vašu ponudu možete tražiti preko sljedećeg linka: http://goo.gl/7uvHbb

Zatražite ponudu za željenu uslugu

"Ukoliko ste zainteresovani za ponudu za neke od vrsta osiguranja koje nudimo, molimo vas da popunite ovaj obrazac. U najkraćem mogućem roku kontaktirat će vas naši prodajni saradnici iz najbližeg prodajnog mjesta. Zahvaljujemo Vam se na ukazanom interesovanju i povjerenju", poručuju iz ASA Osiguranja.

Predmeti kasko osiguranja

Predmet osiguranja su sve vrste motornih, priključnih i radnih vozila i njihovi sastavni dijelovi, koji se dobiju u novom vozilu iz fabrike.

Sastavnim dijelovima vozila smatraju se: alat, pribor i rezervni dijelovi standardno isporučeni za dotični tip vozila, radio aparat koji je ugrađen u vozilo od strane proizvođača vozila, uređaj za obezbjeđenje od krađe, aparat za gašenje požara, sigurnosni trougao, sigurnosni pojasevi, tahograf, uže (ruda) za vuču, oprema za pružanje prve pomoći, rezervne sijalice, dodatna spoljna i unutrašnja ogledala i lampa, žmigavci za obilježavanje vozila zaustavljenog noću na kolovozu puta i halogena svjetla, maglenke, grijač zadnjeg stakla, brisač zadnjeg stakla, naslon za glavu i lanci za snijeg.

Ako se posebno ugovori, predmet osiguranja mogu biti: dodatni alat, dodatna oprema, priključni uređaji, pribor i rezervni dijelovi koji se ne smatraju sastavnim dijelovima vozila, radio aparat, kasetofon, CD player, mobitel, televizor i radio stanica, koji nisu ugrađeni u vozilo od strane proizvođača, reklamni natpisi u vozilu i na vozilu.

Doplatkom uz kasko osiguranje možete osigurati i:

  • vozača i putnike od posljedica nesrećnog slučaja (smrt, invalidnost)
  • lični prtljag, na iznos koji Vi odredite
  • dodatni alat, opremu, na iznos koji Vi odredite
  • reklamnih i drugih natpisa, na iznos koji Vi odredite

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti