Za uposlenike Europharm apoteka stručnjaci Solgara održali edukaciju

23.04.2014. 09:44 / Izvor: eKapija.ba

Solgar želi unaprijediti opće zdravlje i dobro osjećanje korisnika svojih proizvoda. To nastoji postići tako da svoje proizvode ekskluzivno distribuira širom svijeta, isključivo u suradnji s obrazovanim osobljem, koje trajno i sveobuhvatno educira o dodacima prehrani, prehrani i nutricionizmu.

Za uposlenike Grupacije Europharm apoteka stručnjaci Solgara iz Zagreba održali su edukaciju.

"U prijatnoj i opuštenoj atomosferi smo naučili nešto novo, družili se a stečene informacije i znanja prenijeti ćemo našim cijenjenim pacijentima", ističe farmaceutki tim grupacije Europharm apoteka Bihać, Cazin, Velika Kladuša.

Podsjećamo, još od 1947. Solgar potrošačima nudi široku paletu inovativnih proizvoda vrhunske kvalitete. Vođeni su znanošću o prehrani Solgar koristi najsuvremenije proizvodne pogone kako bi korisnicima svojih proizvoda osigurali najkvalitetnije vitamine, minerale, proizvode sa biljnim sastojcima i s ekstraktima hrane.

Solgar želi unaprijediti opće zdravlje i dobro osjećanje korisnika svojih proizvoda. To nastoji postići  tako da svoje proizvode ekskluzivno distribuira širom svijeta, isključivo u suradnji s obrazovanim osobljem, koje trajno i sveobuhvatno educira o dodacima prehrani, prehrani i nutricionizmu. Na taj način educirano osoblje može korisnike Solgar proizvoda savjetovati i usmjeravati kroz širok raspon dostupnih mogućnosti suplementacije.

Firma Salvus d.o.o. je ekskluzivni zastupnik i distributer vrhunskog američkog branda Solgar Vitamin & Herb, na svjetskom tržištu prisutnog već 65 godina. Danas se taj vrhunski brand prodaje u 50 zemalja svijeta.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza