M:tel i Travel Channel vode vas u Dubai

02.03.2015. 11:01 / Izvor: eKapija.ba
M:tel i Travel Channel vode vas u Dubai

Ukoliko jedva čekate da spakujete kofere u potrazi za novim izazovom i volite da fotografišete na putovanjima, akcija "Da imam krila ja bih..?" vaša je karta za iduću veliku avanturu.

Kompanija m:tel u saradnji sa kanalom Travel Channel od 1. marta 2015. godine organizuje veliku akciju namijenjenu svim ljubiteljima putovanja na egzotične destinacije, navodi se u saopštenju m:tela.

Ukoliko jedva čekate da spakujete kofere u potrazi za novim izazovom i volite da fotografišete na putovanjima, akcija "Da imam krila ja bih..?" vaša je karta za iduću veliku avanturu.

U sklopu ove akcije imate priliku da na kreativan način odgovorite na pitanje "Da imam krila ja bih..?" u obliku kolaža od minimum četiri fotografije koje će na zanimljiv i inspirativan način dočarati vašu ideju. 

Svoje fotografije možete slati od 1. do 31.marta 2015. godine putem aplikacije za prijavu m:putovanje koju možete pronaći na službenoj Facebook stranici kompanije m:tel.

Nakon što istekne rok za prijave, sve prijavljenje fotografije postaće dio albuma na Facebook-u i u cilju odabira one koja je izazvala najveću pažnju, započeće komentarisanje fotografija koje će se odvijati od 01. do 15. aprila.

Naime, autor fotografije sa najvećim brojem komentara sa različitih profila dobiće na poklon putovanje u Dubai za dvije osobe. Pravo učešća u akciji imaju sve osobe starije od 18 godina, a dobitnik poklona će biti proglašen 15. aprila u 12 časova.

M:tel se odlučio na saradnju sa poznatim televizijskim kanalom koji je fokusiran na putopisne reportaže u sklopu mjeseca avanture kada će na kanalu Travel Channel premijerno biti prikazana emisija "Aero-miting".

Ovaj dokumentarni serijal emisija od osam epizoda prikazaće gledaocima kako izgleda jedna od najopasnijih profesija na svijetu – posao pilota kaskadera na aero-mitingu.

Za bavljenje ovom profesijom potrebna je velika doza hrabrosti, a svake godine sve veći broj kaskadera izgubi život baveći se tim poslom. Ovu zanimljivu emisiju možete pratiti svake srijede u 21 čas, a prva epizoda će biti prikazana 4. marta.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza