Otvorena Konzum maxi prodavnica u Bugojnu: Zaposleno 29 novih radnika

12.12.2014. 14:22 / Izvor: eKapija.ba

Na 1.230 m² prodajne površine, u ponudi za kupce je bogat asortiman sa više od 20.000 artikala za svakodnevnu potrošnju u domaćinstvu. Uz garantovano niske cijene, kupcima će na raspolaganju biti i stalne akcijske pogodnosti, što će osigurati dodatnu uštedu pri kupovini.

Danas je svečano otvorena Konzum maxi prodavnica u Bugojnu na adresi Nugle 2. Zajedničkim presijecanjem vrpce, prodavnicu su otvorili Haris Omeragić, direktor maloprodaje Konzuma i Hasan Ajkunić, načelnik Opštine Bugojno. Na 1.230 m² prodajne površine, u ponudi za kupce je bogat asortiman sa više od 20.000 artikala za svakodnevnu potrošnju u domaćinstvu. Uz garantovano niske cijene, kupcima će na raspolaganju biti i stalne akcijske pogodnosti, što će osigurati dodatnu uštedu pri kupovini. U novootvorenoj prodavnici zaposleno je 29 novih radnika.

Iz bogate ponude Konzum maxi prodavnice u Bugojnu izdvaja se veliki izbor svježeg voća i povrća, mesa vrhunske kvalitete, mliječnih, pekarskih i delikatesnih proizvoda, gotovih jela i drugih životnih namirnica, te proizvoda za čišćenje, higijenu i uređenje doma. Radno vrijeme prodavnice je radnim danima kao i vikendom od 07.00 do 22.00 sata.

Na dan otvorenja Konzum maxi prodavnice svaki stoti kupac dobio je cijelu kupovinu besplatno, dok su penzioneri kupovinu mogli obaviti uz uštedu od 10 posto. Kupci sa računom od 30 KM i više imali su priliku osvojiti jednu od 300 vrijednih nagrada na balonskom zidu, među kojima su mali kućanski aparati, K Plus poklon paketi i paketi dobavljača. Posebno iznenađenje priređeno je za najmlađe posjetitelje, koji mogli su uživati u cjelodnevnoj zabavi sa Kodijem.

Prodavnica u Bugojnu je 260. Konzumov maloprodajni objekat u Bosni i Hercegovini.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti