Novi projekat lojalnosti u Konzumu - Kuhajte kao nekad!

01.04.2015. 14:18 / Izvor: eKapija.ba
Novi projekat lojalnosti u Konzumu - Kuhajte kao nekad!

Konzum u saradnji sa Vitapurom, ponovo nagrađuje vjernost svojih kupaca, ovog puta kroz novi projekat lojalnosti proizvoda iz linije Rosmarino Gold Stone posuđa za kuhanje

Konzum u saradnji sa Vitapurom, ponovo nagrađuje vjernost svojih kupaca, ovog puta kroz novi projekat lojalnosti  proizvoda iz linije Rosmarino Gold Stone posuđa za kuhanje koji im uz određen broj sakupljenih naljepnica donosi uštedu od 60 posto. Nakon izuzetno uspješnih dosadašnjih projekata lojalnosti, Konzum je svojim kupcima ponudio proizvode za zdravo i kvalitetno kuhanje.

Od 01. aprila u Konzumu je započeo novi projekat lojalnosti koji će trajati do 30. juna 2015. godine, a tokom kojeg kupci mogu kupiti odabrane proizvode iz posebne linije Rosmarino Gold Stone posuđa za kuhanje po cijeni nižoj od 60 posto. Naime, za svakih potrošenih 10 KM u svim Konzum prodavnicama, kupac dobija jednu naljepnicu, te sa sakupljenih 7 ili 10 naljepnica može ostvariti popust od 60 posto prilikom kupovine jednog od ponuđenih artikala programa lojalnosti. 

Posuđe Rosmarino Gold Stone sa efektom "vrućeg kamena" donosi revolucionarni pristup kuhanju koji do savršenstva nadograđuje jedan od najstarijih, najprirodnijih i najzdravijih načina pripreme hrane – na kamenu. Hot Stone donosi prvorazredan okus jelima i brzo te jednostavno kuhanje. Uz Rosmarino Gold Stone posuđe hrana se priprema na prirodan način i dobija se eksplozija okusa i jela, kao izvor energije i zdravlja!  Znači, priprema hrane uz minimalnu količinu masnoće pa hrana zadržava vitamine i minerale koje naše tijelo treba za zdravlje.

Više informacija o načinu sakupljanja naljepnica kupci mogu saznati na prodajnim mjestima ili na www.konzum.co.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti