Mlijekoprodukt predstavio svoje proizvode na Sajmu u Banjoj Luci

22.02.2015. 12:50 / Izvor: eKapija.ba
Mlijekoprodukt predstavio svoje proizvode na Sajmu u Banjoj Luci

Interes za proizvodima Mlijekoprodukta, ali i ostalih izlagača, bio je veliki, a Konzum će i u budućnosti nastaviti pružati podršku proizvođačima iz BiH.

Mliječna industrija Mlijekoprodukt d.o.o. Kozarska Dubica predstavila je svoje proizvoda na Sajmu domaćih proizvođača održanom jučer u banjalučkoj Super Konzum prodavnici, Aleja Svetog Save 69. Svi posjetioci i kupci Super Konzuma mogli su degustirati široki asortiman proizvoda Mlijekoprodukta koji se nalaze na policama najvećeg trgovačkog lanca u BiH.

„Smatramo veoma pozitivnim i dobrim to što je Konzum omogućio ovakav način promocije. Ovo je dodatni podsticaj nama proizvođačima koji se uvijek trudimo razviti poslovanje i zaposliti nove radnike, te svoje proizvode dodatno približimo kupcima. Naše proizvode predstavili smo i na sajmovima koje je Konzum organizovao u Čapljini i Bijeljini, te ćemo se uvijek rado i u skladu s našim mogućnostima, na ovakve i slične događaje odazvati i u budućnosti“, naglasio je Vlado Sandić, marketing menadžer Mlijekoprodukta.

Interes za proizvodima Mlijekoprodukta, ali i ostalih izlagača, bio je veliki, a Konzum će i u budućnosti nastaviti pružati podršku proizvođačima iz BiH.

„Mlijekoprodukt je naš dobavljač već dugi niz godina i zaista je veliko zadovoljstvo sarađivati s njima, jer imaju veoma kvalitetne proizvode. Njihove prepoznatljive brendove, među kojima su Vitalia i Moja Kravica, kupci mogu pronaći na policama Konzuma širom BiH. Mi ćemo i u narednom periodu organizovati ovakve sajmove kako bi dodatno promovisali naše dobavljače, te podržali razvoj domaće privrede“, istakao je Miroslav Kokot, direktor Konzumove prodajne regije Banja Luka.

Na Sajmu u Banjoj Luci, osim Mlijekoprodukta, svoje proizvode predstavili su i Menprom, MCI, Lactalis, Pađeni, Puđa, Tulumović, Paniflex, Mladegs Pak, Kreis BH d.o.o., Frutela, Manastir Tvrdoš, Banjalučka pivara i Plantago, a naredne subote Sajam će biti održan u Konzum prodavnici u sarajevskom naselju Dobrinja.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti