Deichmann trgovine u BiH: Do kraja godine 100 radnih mjesta

28.02.2013. 16:12 / Izvor: eKapija.ba
Deichmann trgovine u BiH: Do kraja godine 100 radnih mjesta

Prve Deichmann trgovine u BiH će biti otvorene 21.ožujka/marta 2013. u Orašju, Banjoj Luci i Mostaru. Sarajlije će ovu obuću moći kupiti u svom gradu 28.ožujka/marta kada će biti otvorene dvije trgovine i to u Grand Centru Sarajevo i Sarajevo TUŠ - Centar Lukavica.

Sredinom ovog mjeseca u BiH će biti otvorene prve Deichmann trgovine u Bosni i Hercegovini i to 21.ožujka/marta 2013. u Orašju, Banjoj Luci i Mostaru. Sarajlije će ovu obuću moći kupiti u svom gradu  28.ožujka/marta kada će biti otvorene dvije trgovine i to u Grand Centru Sarajevo i Sarajevo TUŠ - Centar Lukavica. Iz  kompanije Deichmann nam kažu da do kraja godine planiraju otvoriti još trgovina kako u glavnom gradu BiH tako i u Bihaću, Bijeljini, Tuzli i Međugorju.

"Trenutno je u Bosni i Hercegovini već stvoreno 50 radnih mjesta. Do kraja godine očekujemo brojku od 100 radnih mjesta u zemlji", kažu za naš portal iz ove kompanije.

Inače, obiteljsko poduzeće Deichmann poznato je po tome da već desetljećima nudi visoko kvalitetnu obuću po niskim cijenama. Osnivač ove kompanije Heinrich Deichmann je u ovaj posao  još 1913. godine krenuo sa idejom da si svi ljudi trebaju moći priuštiti dobru obuću. Unatoč širenju poduzeća tijekom desetljeća, ideja osnivača poduzeća nije se promijenila. ''Cipele imaju niske cijene, a modeli prate posljednje trendove, tako da će svaka žena sebi moći da priušti jedan novi model za predstojeću sezonu'', navode iz ove kompanije.

D.K. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti