Atipičnim štandom BSC se predstavio na sajmu "Dani turizma - Sarajevo 2015"

18.05.2015. 10:19 / Izvor: eKapija.ba
Atipičnim štandom BSC se predstavio na sajmu 'Dani turizma - Sarajevo 2015'
OTVORI GALERIJU

Štand komplentno dizajniran u firmi BSC. Predstavljene reklamne usluge firme od PVC naljepnica, svijetlećih reklama, 3D slova, printa na canvasu, svijetlećih reklama.

Na ovogodišnjem sajmu "Dani turizma - Sarajevo 2015" prvi put predstavila se i firma Best Solution Company (BSC) d.o.o. iz Sarajeva, koja se bavi digitalnom štampom predstaviši atipičan štand u odnosu na druge učesnike.

Kako je za Poslovni portal eKapija.ba izjavila voditeljica maloprodaje u BSC-u Dalila Fejzagić štand je dizajnerski kompletno izrađen u firmi BSC.

"Posjetiocima sajma predstavili smo se sa malim dijelom svojih usluga kao što su: PVC naljepnice, samoljepljive folije, slike, city lightovi, svijetleće reklame, 3D slova, print na canvasu u slikama, brendiranjem lampi, ali i sitnim promotivnim materialom poput vizit kartica, džepnog materijala, olovaka, upaljača, letaka", kazala je Fejzagić.

Dodala je da je BSC veoma stabilna firma koja uspješno posluje sa velikim brojem malih, srednjih i velikih preduzeća, kao i javnim sektorom.

"Naši najznačajniji partneri su: Bosnalijek, BH Telecom, Fabrika duhana Sarajevo, Sberbank BH, Sparkasse banka, Telemach, i Coca Cola. Sa Coca Colom trenutno imamo veliki projekat, a radi se o kvartalnom projektu kojeg redovno radimo za njih. Kompanija ima 15 stalno zaposlenih radnika, a po potrebi od pet do deset radnika zaposli se dodatno", rekla je Fejzagić.

Navela je da BSC ima sestrinsku firmu Max Media, koja skoro deceniju vrlo uspješno radi u oblasti indoor i outdoor marketinga.

"Veliki dio poslova upravo nam dolazi putem Max Medije. Nedavno smo, na održanom kongresu farmaceuta predstavili hologram, koji predstavlja najnoviji način oglašavanja i pravi je hit u svijetu", dodala je Fejzagić.

K.S. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti