Stanje i perspektive stranih investicija na Tuzlanskom kantonu

21.04.2015. 09:25 / Izvor: eKapija.ba
Stanje i perspektive stranih investicija na Tuzlanskom kantonu

Okrugli sto će se održati u okviru Međunarodnog sajma poduzetništva i obrta "GRAPOS EXPO" 2015. u Gračanici, u srijedu 22. aprila 2015. godine sa početkom u 12 sati.

S ciljem prezentacije i razmjene iskustava različitih aktera u oblasti direktnih stranih ulaganja i definisanja smjernica i preporuka za unapređenje stranih investicija na nivou Tuzlanskog kantona, Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona organizuje okrugli sto na temu „Stanje i perspektive stranih investicija na Tuzlanskom kantonu“.

Okrugli sto će se održati u okviru Međunarodnog sajma poduzetništva i obrta „GRAPOS EXPO“ 2015. u Gračanici, u srijedu 22. aprila 2015. godine sa početkom u 12 sati.

Planirano je da prezentatori na okruglom stolu budu istaknuti predstavnici Ureda Međunarodne finansijske korporacije (IFC) u BiH, Agencije za unapređenje stranih investiija u BiH, USAID Sida GOLD Projekta, Vijeća stranih investitora u BiH, lokalnih zajednica te uspješni strani investitori koji djeluju na području našeg Kantona. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave