Regionalna IT konferencija The Geek Gathering u Osijeku

10.09.2013. 08:24 / Izvor: eKapija.ba
Regionalna IT konferencija The Geek Gathering u Osijeku

"The Geek Gathering" konferencija će biti jedna od najvećih IT konferencija koja je primarno fokusirana na nove mobilne i internet tehnologije, područje web dizajna, programiranje mobilnih aplikacija...

U tijeku je organizacija regionalne IT konferencije "The Geek Gathering" koja će se održati 11. - 13. listopada 2013. godine u Osijeku.

"The Geek Gathering" konferencija će biti jedna od najvećih IT konferencija koja je primarno fokusirana na nove mobilne i internet tehnologije, područje web dizajna, programiranje mobilnih aplikacija, dizajna korisničkog sučelja, open source-a, Cloud-a, UX-a.

Na konferenciji će nastupiti vodeći IT stručnjaci koji će predstaviti svoja znanja i projekte, ali i upoznati sudionike s načinima i implementacijom novih tehnologija.

Tijekom tri dana konferencije programeri će se upoznati s novim pristupima i riješavanja trenutnih problema kroz predavanja i radionice.

Organizatori predstavljaju samo neke od govornika:

Tom 'Spot' Callaway (Fedora projekt, Red Hat, USA)

Davor Pavuna (EPFL)

Ruth Suehle (Geekmom, Red Hat, USA)

Miljenko Cvjetko (Xamarin)

Martin Naumann (Centralway)

Ratko Mutavdžić (Projektura) i mnogi drugi.

Program konferencije „The Geek Gathering“ zajedno s popisom predavača pogledajte na web stranici www.thegeekgathering.org zajedno s ostalim informacijama.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave