Profesionalni projekt menadžment – trening za certifikaciju

06.03.2015. 09:17 / Izvor: eKapija.ba
Profesionalni projekt menadžment – trening za certifikaciju

Bez obzira na nivo i smjer prethodnog obrazovanja, sticanjem znanja iz projekt menadžment postajete kandidat za jedno od najplaćenijih radnih mjesta s tendencijom još veće potražnje – projekt menadžer.

Profesionalni projekt menadžment – trening za certifikaciju

Postanite certificirani projekt menadžer i osigurajte sebi mjesto u modernom biznisu

14.-17. mart (Sub-Uto) 9.00-17.00

Zašto prisustvovati:

Usmjeravanjem Vaših zaposlenika da rade po projektnoj metodologiji dobićete tim ljudi koji su sposobni za samostalan i timski rad, shvataju značaj planiranja i procjene rizika u poslovanju, zadatke obavljaju na vrijeme, u okviru budžeta, i ispunjavaju ustanovljene standarde kvaliteta, čime ćete direktno utjecati na efikasnost i profitabilnost svog poslovanja, te steći kredibilitet kod poslovnih partnera i klijenata.

Bez obzira na nivo i smjer prethodnog obrazovanja, sticanjem znanja iz projekt menadžment postajete kandidat za jedno od najplaćenijih radnih mjesta s tendencijom još veće potražnje – projekt menadžer.

Ova ekspertna edukacija iz projekt menadžmenta Vam obezbjeđuje puni fond sati (35 contact hours) potrebnih za  PMP® certifikaciju, pa Vas učešće na ovom treningu vodi jedan ogroman korak bliže do oficijelne certifikacije, validne u cijelom svijetu, kao i zapošljavanju u bilo kojoj IT kompaniji, banci, osiguranju, građevinskoj firmi, fabrici, međunarodnoj agenciji ili organizaciji…

Sadržaj:

Ovaj napredni trening obuhvata principe upravljanja projektima prema metodologiji PMI – Project Management Institute (Instituta koji obezbjeđuje globalno priznatu certifikaciju iz oblasti projekt menadžmenta), a obuhvata 5 procesnih grupa: inicijacija, planiranje,  izvršavanje, nadzor i kontrola, te zatvaranje. Također, na treningu će biti obrađeno i 10 stručnih područja projekt menadžmenta, definisati će se njihove faze i planirani rezultati za svaku od faza. To obuhvata: upravljanje integracijom  projekta, upravljanje obimom projekta, upravljanje vremenom na projektu, upravljanje projektnim troškovima, upravljanje kvalitetom projekta, upravljanje ljudskim resursima na projektu, upravljanje komunikacijom na projektu, upravljanje rizikom na projektu, upravljanje nabavkama za potrebe projekta, upravljanje zainteresiranim trećim licima na projektu.

U praktičnom dijelu ćemo kroz vježbe, samostalan i grupni rad proći kroz primjere najčešćih problema s kojima se projekt menadžeri i projektno osoblje najčešće susreću, te ponuditi rješenja, ali i odgovoriti na eventualna pitanja.

Registracija:

Kotizacija iznosti 1.100 KM (uključuje: participaciju u seminaru, predavanja PMP® certificiranog

trenera, certifikat, handoute,  ručak, osvježenja);

Za učešće je potrebno da izvršite registraciju putem online formulara na našoj Web stranici i da izvršite uplatu kotizacije na naš račun kod ZiraatBank BH br. 1860001064138136. Registracija je otvorena najkasnije 24h prije zakazanog početka treninga.

Za sve dodatne informacije:

 KURGAN d.o.o. ID: 4201911470004; Azize Šaćirbegović bb, 71000 Sarajevo, Kontakt: Jasmina Brdarić

GSM: +387 62 861 518 Tel:+387 33 974 407 E-mail: training@kurgan.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave