Poziv bh. firmama za posjetu sajmu TEXPO EURASIA 2015

14.01.2015. 13:52 / Izvor: eKapija.ba
Poziv bh. firmama za posjetu sajmu TEXPO EURASIA 2015

ADONIS GROUP, u saradnji sa organizatorom, poziva poslovne predstavnike bh. kompanija da posjete ove sajamove u periodu od 05. do 07. februara 2015. godine.

Kompanija ADONIS GROUP, oficijelni predstavnik jednog od najvećih organizatora sajmova u Turskoj - „TUYAP Fairs“ iz Istanbula, u saradnji sa Vanjskotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine, organizira poslovnu posjetu grupi međunarodnih sajmova, i to 32. međunarodnom sajmu tekstila, tkanja i trikotaže- TEXPO EURASIA 2015, 12. međunarodnom sajmu prediva- INTERNATIONAL ISTANBUL YARN FAIR i 12. međunarodnom sajmu trikotaže i donjeg veša- IFEXPO 2015.

Svi navedeni sajmovi će se održati u Tuyap sajmskom i kongresnom centru u Istanbulu, u periodu od 05. do 08. februara 2015. godine.

ADONIS GROUP, u saradnji sa organizatorom, poziva poslovne predstavnike bh. kompanija da posjete ove sajamove u periodu od 05. do 07. februara 2015. godine.

Organizator sajmova posjetiocima iz Bosne i Hercegovine, maksimalno po dva predstavnika iz jedne kompanije, za navedeni period pokriva sljedeće troškove: smeštaj sa doručkom za dvije noći u hotelu sa 4 ili 5 zvezdica, ulazak na sajam, transfer od aerodroma do hotela, transfer od hotela do sajma.

Posjetioci pokrivaju samo svoje putne troškove (prevoz do Istanbula i nazad). Napominjemo da po želji posjetioca, firma ADONIS može izvršiti rezervaciju avio karata.

Kompanije iz BiH, zainteresirane za ovu poslovnu posjetu sajmovima, treba da kompletno popunjen aplikacioni formular dostave firmi ADONIS GROUP najkasnije do 20. januara 2015. godine putem e-maila: adonis@adonis.com.mk (kontakt osoba: Lidija Popzlatanova, tel: +389 2 322 04 69), ili Vanjskotrgovinskoj komori BiH na email: muris.pozderac@komorabih.ba (kontakt osoba: Muris Pozderac, tel: 033 566 203).

Za više informacija o sajmovima- TEXPO EURASIA- www.texpoeurasia.com, IFEXPO- www.ifexpo.com i INTERNATIONAL ISTANBUL YARN FAIR – www.istanbulyarnfair.com.

Po prijemu prijava, kompanije će biti kontaktirane od strane organizatora radi dogovora oko detalja učešća u gore navedenoj posjeti.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave