CORE edukacija: Upravljanje rizicima na projektu

30.01.2015. 08:31 / Izvor: eKapija.ba
CORE edukacija: Upravljanje rizicima na projektu

Postanite certificirani projekt menadžer, naučite kako upravljati rizicima projekta i osigurajte sebi mjesto u modernom biznisu uz edukaciju koju organizuje CORE d.o.o. Sarajevo.

Postanite certificirani projekt menadžer, naučite kako upravljati rizicima projekta i osigurajte sebi mjesto u modernom biznisu uz edukaciju koju organizuje CORE d.o.o. Sarajevo.

Datum održavanja edukacije 5. – 6. Mart 2015.* (Čet.-Pet. 09.00-17.00)

Mjesto održavanja edukacije: Bosmal City Center, Sarajevo

*NAPOMENA: Minimalni broj polaznika je 6 a maksimalni 15.

Zašto prisustvovati:

Ekspertna edukacija iz projekt menadžmenta Vas vodi jedan ogroman korak bliže do oficijelne PMI certifikacije, validne u cijelom svijetu. Bez obzira na nivo i smjer Vašeg prethodnog obrazovanja, certifikacijom za projekt menadžment postajete kandidat za jedno od najplaćenijih radnih mjesta s tendencijom još veće potražnje – projekt menadžer. Još jedna od prednosti certifikacije iz ove oblasti jeste to što je standardizovana i općeprihvaćena (nema nostrifikacije) na nivou cijelog svijeta.

Sadržaj kursa:

Na ovom kursu ćete imati priliku da se upoznate sa rizicima i procedurama upravljanja rizicima u projektnom okruženju, kao i fundamentalnim alatima i konceptima za upravljanje rizikom prikladnim za svako poslovno okruženje.

  • Upoznavanje sa pojmom rizika
  • Planiranje upravljanja rizikom i identifikacija rizika
  • Analiza i prioritetizacija rizika
  • Planiranje odgovora na rizike
  • Nadgledanje i kontrola odgovora na rizike
  • Pitanja, odgovori i zaključci

Registracija:

Kotizacija iznosti 799 KM (uključuje: participaciju u edukaciji, predavanja PMP® certificiranog trenera, certifikat o učestvovanju, ručak, osvježenja).

Kontaktirajte za dodatne informacije o različitim cjenovnim pogodnostima zasnovanim na više kriterija.

Za učešće je potrebno da izvršite registraciju putem maila ili da izvršite uplatu kotizacije na naš račun kod Raiffeisen Banke br. 1610000094440084. Registracija je otvorena najkasnije do 20. februar 2015.

Za sve dodatne informacije:

CORE d.o.o.; Milana Preloga 12/GP, 71000 Sarajevo, Kontakt osoba: Eldin Šabeta GSM: +387 61 312 695 Tel: +387 33 765 313 E-mail: eldin.sabeta@core.ba

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave