Meggle i Konzum vas nagrađuju - Doživi pravu Grčku avanturu!

14.04.2015. 08:19 / Izvor: eKapija.ba
Meggle i Konzum vas nagrađuju - Doživi pravu Grčku avanturu!

Kupovinom dva pakiranja Meggle vrhnja za kuhanje u svim Konzum prodavnicama, ostvarujete pravo na učešće u nagradnoj igri, a glavna nagrada je putovanje u Grčku za dvije osobe, te 86 drugih vrijednih nagrada.

Meggle je u saradnji sa Konzumom organizuje veliku nagradnu igru. Kupovinom dva pakiranja Meggle vrhnja za kuhanje u svim Konzum prodavnicama, ostvarujete pravo na učešće u nagradnoj igri, a glavna nagrada je putovanje u Grčku za dvije osobe, te 86 drugih vrijednih nagrada.

Proizvodi i pakiranja koji sudjeluju u nagradnoj igri:

  • Meggle Vrhnje za kuhanje 20% m.m. (1kg/0,5kg/330g/ 250g)
  • Meggle Vrhnje za kuhanje 10%m.m. (0,5kg/ 250g)
  • Meggle Gusto vrhnje za kuhanje (1kg)

Dovoljno je na poleđini računa upisati osobne podatke i ubaciti ih u predviđenu kutiju na prodajnom mjestu. Sudionik može sudjelovati sa neograničenim brojem kupona/računa, koji odgovaraju propisanim pravilima.

Nagradna igra traje do 30.04.2015., a izvlačenje sretnih dobitnika bit će upriličeno 07.05.2015. godine. Pravila i detalje nagradne igre pročitajte na službenoj stranici www.meggle.ba ili na Meggle Facebook stranici.

Rezultati Nagradne igre biti će objavljeni u dnevnim novinama i na web stranici www.meggle.ba. O načinu i mjestu predaje nagrade Organizator će dobitnike izvjestiti telefonskim putem u roku od 24 sata od završetka izvlačenja.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza