Konzum nastavlja nagrađivati kupce za svoj 10. rođendan

06.05.2015. 08:56 / Izvor: eKapija.ba
Konzum nastavlja nagrađivati kupce za svoj 10. rođendan

Možete osvojiti dva nova automobila Golf 7, po dva Samsung smart telefona i tableta Lenovo, dva putovanja za dvije osobe u Makarsku, te dvije poklon kupovina u vrijednosti od po 100 KM.

Drugi val velike nagradne igre „Nagrađujemo vašu vjernost“, koju Konzum organizira povodom obilježavanja 10 godina uspješnog poslovanja u BiH, počeo je jučer i trajat će do 2. juna. U ovom periodu kupovina u prodavnicama Konzuma zaista vrijedi više, jer ste u prilici osvojiti izuzetno vrijedne nagrade koje je najveći trgovački lanac u BiH pripremio za vas.

U drugom valu rođendanske nagradne igre u mogućnosti ste osvojiti dva nova automobila Golf 7, po dva Samsung smart telefona i tableta Lenovo, dva putovanja za dvije osobe u Makarsku, te dvije poklon kupovina u vrijednosti od po 100 KM.

"Prvi val izazvao je zaista veliki interes naših kupaca i uskoro ćete saznati imena sretnih dobitnika. Ovo je godina u kojoj slavimo 10 godina uspješnog poslovanja u BiH pa stoga nastavljamo nagrađivati vjernost cijenjenih kupaca, jer su oni značajno doprinijeli što ove godine obilježavamo važan jubilej. Svoje slavlje želimo podijeliti s našim kupcima, pa ćemo nagradnu igru realizirati do kraja godine u još tri vala, i sa istim nagradama. Ovo je naš znak zahvalnosti kupcima za lojalnost tokom 10 godina poslovanja",  istakla je Irena Miličević, direktorica Sektora marketinga Konzuma.

U velikoj nagradnoj igri mogu učestvovati svi cijenjeni kupci koji u navedenom periodu obave kupovinu u minimalnom iznosu od 10 KM. Zauzvrat će za svakih potrošenih 10 KM dobiti jednu naljepnicu koju će lijepiti u nagradnu knjižicu. Popunjenu knjižicu kupci će moći ubaciti u za to predviđene kutije u Konzum prodavnicama širom BiH.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza