Dani branda Dr.Oetker u Bingo centrima

05.11.2014. 08:19 / Izvor: eKapija.ba

Dr. Oetker proizvodi ne pružaju samo poseban doživljaj za nepce nego ispunjavaju i vrlo visoke standarde kvalitete i sigurnosti.

Povjerenje, stabilnost i vjerodostojnost su izuzetno važni faktori u obiteljskom  poduzeću Dr. Oetker. Sve je počelo 1891. godine u stražnjoj prostoriji jedne ljekarnice u Bielefeldu: mladi ljekarnik dr. August Oetker je do duboko u noć bio zaposlen ljekarničkom vagom, mužarom i raznim prahovima.

Ono što tada razvije upornim istraživanjem je prava revolucija u pekarstvu: prašak za pecivo Backin! U male vrećice puni porcije koje su dostatne za točno pola kilograma brašna.

Dr. Oetker proizvodi ne pružaju samo poseban doživljaj za nepce nego ispunjavaju i vrlo visoke standarde kvalitete i sigurnosti.

Dr. Oetkerove proizvode i recepte svatko može pripremiti, a da za to ne mora imati posebna predznanja o kuhanju ili pečenju. Dr. Oetker proizvodi, kojima štedite vrijeme i rad, uvijek sigurno uspijevaju. Već više od 100 godina Dr. Oetker pokusna kuhinja jamči za uspjeh i za okus proizvoda jer se ovdje proizvodi ispituju u uvjetima kakvi vladaju u domaćinstvima, sačinjavaju se upute za pripremu i razvijaju se recepti.

U periodu Od 01.11.2014 - 15.01.2015. posjetite Bingo tržne centre u kojima su u toku Dani brenda Dr. Oetker. gdje ćete biti u prilici kupiti proizvode brenda Dr. Oetker po povoljnim cijenama. Katalog možete pogledati u attachmentu.

Inače, Orbico d.o.o. Sarajevo je generalni zastupnik brenda Dr. Oetker za Bosnu i Hercegovinu.

 

PREUZMI DOKUMENT:
DrOetker_LetakA3_300dpi_obostrani_tisak_A_i_B_str.pdf

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza