Gotovinski krediti Raiffeisen banke uz fiksnu kamatnu stopu od 5,89 posto

06.03.2015. 11:48 / Izvor: eKapija.ba
Gotovinski krediti Raiffeisen banke uz fiksnu kamatnu stopu od 5,89 posto

U okviru ove ponude, klijentima je ponuđena mogućnost kreditiranja do 50.000 KM, uz rok otplate do pet godina, a kao jedan od instrumenata obezbjeđenja koristi se paket osiguranja, koji daje dodatnu sigurnost i pokriće

Raiffeisen banka u okviru aktuelne kampanje pod nazivom "Može još bolje" pripremila je posebnu ponudu gotovinskih kredita te kredita za refinansiranje postojećih zaduženja koja nisu obezbijeđena hipotekom u drugim finansijskim institucijama, saopćeno je iz Raiffeisen banke.

"Zadovoljstvo nam je što smo ovaj put u prilici klijentima ponuditi gotovinske kredite pod povoljnijim uslovima. Posebna pogodnost ove ponude jeste kamatna stopa od 5,89 posto, koja je ujedno i fiksna tokom cijelog perioda otplate kredita. Ponuda je namijenjena postojećim i novim korisnicima naših paketa računa Trendi PLUS i Elegant", izjavio je direktor Raiffeisen banke Karlheinz Dobnigg, te dodao da na ovaj način, Raiffeisen banka nastoji svojim klijentima sredstva finansiranja učiniti dostupnijim.

U okviru ove ponude, klijentima je ponuđena mogućnost kreditiranja do 50.000 KM, uz rok otplate do pet godina, a kao jedan od instrumenata obezbjeđenja koristi se paket osiguranja, koji daje dodatnu sigurnost i pokriće za nastavak otplate kredita, u slučaju nemogućnosti otplate kredita zbog nastanka nesretnog slučaja, gubitka posla ili bolovanja.

Efektivna kamatna stopa za ovu ponudu gotovinskih kredita kreće se od 7,08 posto za Federaciju BiH i Brčko Distrikt, te 8,23 posto za Republiku Srpsku.

Zainteresovani za ove kredite sve dodatne informacije mogu dobiti u najbližoj poslovnici Raiffeisen banke, te na web stranici www.raiffeisenbank.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital