Objavljen tender za adaptaciju Zavoda MIO/PIO u Zenici

18.04.2014. 10:09 / Izvor: eKapija.ba
Objavljen tender za adaptaciju Zavoda MIO/PIO u Zenici

Federalni zavod za mirovinsko i invalidsko osiguranje objavio je tender za izvođenje radova na adaptaciji poslovnih prostorija u Zenici. Riječ je građevinsko-zanatskim radovima, hidroinstalacijama, elektroinstalacijama.

Federalni zavod za mirovinsko i invalidsko osiguranje objavio je tender za izvođenje radova na adaptaciji poslovnih prostorija u Zenici. Riječ je građevinsko-zanatskim radovima, hidroinstalacijama, elektroinstalacijama, saznaje eKapija.ba.

Odlukom Upravnog odbora ovog Zavoda od 23.5.2013. godine radiće se adaptacija poslovnog prostora Federalnog zavoda za Mirovinsko/penzijsko i invalidsko osiguranje, Kantonalna administrativna služba Zenica.

Radi se o zajedničkoj javnoj nabavci radova poslovnih prostorija Federalnog zavoda za MIO/PIO, KAS Zenica i Zavoda zdravstvenog osiguranja ZDK, u ulici Aska Borića br.28 b.

Procijenjena ukupna vrijednost ugovora bez PDV-a u je 1.573.931,75 KM. Rok izvršenja će biti definiran ponudom ponuđača i potpisanim ugovorom.

Kriterij za dodjelu ugovora je ekonomski najpovoljnija ponuda, a podkriteriji cijena, učešće:95,00 % i rok izvođenja radova, učešće:5,00 %.

Tenderska dokumentacija može se obezbjediti/dostaviti zahtjev do 7.5.2014. godine. Rok za prijem ponuda/zahtjeva za učešće je 13.5.2014, kada je i otvaranje ponuda.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije