Novi parket u Sportsko-kulturnom centru Brod

20.08.2014. 14:36 / Izvor: eKapija.ba
Novi parket u Sportsko-kulturnom centru Brod

U Sportsko-kulturnom centru Brod počeli su radovi na zamjeni parketa u velikoj dvorani. Cjela površina poda u dvorani će dobiti novi parket, a stari parket se sortira na otpad.

U Sportsko-kulturnom centru Brod počeli su radovi na zamjeni parketa u velikoj dvorani. Cjela površina poda u dvorani će dobiti novi parket, a stari parket se sortira na otpad. Upotrebljivi dio parketa će biti očišćen i dalje upotrijebljen. Opština Brod je po proceduri javnih nabavki naručila kvalitetan parket, a isporuku i postavljanje će vršiti stručna firma za ove poslove.

Kako su za eKapija.ba potvrdili iz Službe za odnose s javnošću Opštine Brod, radi se o firmi Maraton LDN. Ukupna vrijednost ugovorenog posla je 132.681,04 KM, dok je rok za izvođenje radova 30 dana.

U subotu stiže naručeni novi parket, i planirano je da se odmah i postavi. Uz novi parket dolazi i površina za pokrivanje kako se novi parket ne bi oštetio za vrijeme dešavanja u dvorani koja nisu sportskog karaktera kao što je Sajam privrede 12 i 13 septembra. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije