Raiffeisen banka unaprijedila ponudu paketa računa za fizička lica

07.10.2014. 13:27 / Izvor: eKapija.ba
Raiffeisen banka unaprijedila ponudu paketa računa za fizička lica

Raiffeisen banka je, prateći savremene trendove u finansijskom poslovanju, obogatila i unaprijedila svoju ponudu paketa računa za fizička lica, bez izmjene mjesečne naknade za vođenje Paketa.

Raiffeisen banka je, prateći savremene trendove u finansijskom poslovanju, obogatila i unaprijedila svoju ponudu paketa računa za fizička lica, bez izmjene mjesečne naknade za vođenje Paketa.

Paketi računa objedinjuju paletu finansijskih proizvoda i usluga, te dodatnih pogodnosti dostupnih isključivo u paketu, a sve navedeno je klijentima dostupno uz potpisivanje samo jednog ugovora. U zavisnosti od sadržaja Banka u ponudi ima tri vrste paketa i to Klasik, Trendi i Trendi Plus, a klijenti mogu ostvariti značajne uštede u poslovanju s Bankom korištenjem nekog od njih.

"Potrebe naših klijenata su uvijek u našem fokusu, pri čemu kontinuirano nastojimo što bolje odgovoriti na njihove zahtjeve. Tako smo u prilici klijentima ponuditi korištenje Paketa računa koji predstavljaju kombinaciju finansijskih proizvoda i usluga za koje klijent plaća jedinstvenu mjesečnu naknadu. Na ovaj način klijenti mogu ostvariti uštedu do 75% na mjesečnom nivou u odnosu na pojedinačno korištenje istih", izjavio je Karlheinz Dobnigg, direktor Raiffeisen banke, te dodao da osim što Paketi računa omogućavaju uštede i procedura vezana za apliciranje za ovaj proizvod je pojednostavljena.

Naime, klijenti koji imaju otvoren tekući račun u Banci i koji žele aplicirati za neki od Paketa računa, navedeno mogu učiniti na vrlo jednostavan način i to samo jednim dolaskom u bilo koju od poslovnica Banke. Pri tome se klijentu, nakon popunjavanja zahtjeva za Paket računa i potpisivanja ugovora, u roku 24 sata omogućava korištenje proizvoda i usluga unutar odabranog Paketa.

Ovisno o odabranom paketu klijetima su dostupne pogodnosti i usluge kao što su internet i mobilno bankarstvo, SMS info usluga, kreditne kartice, popust na tehnički pregled vozila, do 100 %, pri registraciji putem Raiffeisen ASSISTANCE, zatim niža kamatna stopa na kredite, te popusti na transakcije u okviru posebnog koncepta tarifiranja kreiranog isključivo za korisnike Paketa.

Korisnik paketa računa može postati svako fizičko lice koje ima debitnu karticu/tekući račun u Raiffeisen banci. Fizička lica za iste mogu aplicirati potpisivanjem zahtjeva u najbližoj poslovnici Banke ili popunjavanjem online zahtjeva na web stranici www.raiffeisenbank.ba , na na kojoj mogu pronaći i detaljnije informacije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital