Sigurnost doma pristupačnija nego ikada

05.11.2014. 08:22 / Izvor: eKapija.ba
Sigurnost doma pristupačnija nego ikada

Firma DSC iz Sarajeva, pripremila je paket, koji pored 24-satnog nadzora Vašeg doma uz usluge mobilne intervencije uključuje i iznajmljivanje protivprovalne opreme za vrijeme trajanja ugovora

Koliko puta ste otišli na godišnji odmor ili na putovanje i pri tome ostavili stan ili kuću bez nadzora? Da li svakodnevno ostavljate dom prazan zbog poslovnih ili drugih obaveza?  Koliko puta se zbog toga zapitate da li je sve u redu sa Vašim domom dok ste odsutni?

Vaša imovina njihova je briga

To pitanje više ne morate postavljati. Odgovore na ova pitanja može Vam pružiti tim profesionalaca koji će 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici, vršiti nadzor nad vašim domom i čuvati ga od provale, požara ili poplave pomoću najsavremenije alarmne zaštite.

I što je najvažnije, sve to vam je na raspolaganju uz više nego prihvatljivu cijenu. Među širom javnosti prevladava mišljenje da je sigurnost skupa investicija koja zahtijeva velika početna ulaganja kao i velike troškove redovnog održavanja. Na sreću ovakav pogled daleko je od istine.

Firma DSC iz Sarajeva, pripremila je paket, koji pored 24-satnog nadzora Vašeg doma uz usluge mobilne intervencije uključuje i iznajmljivanje protivprovalne opreme za vrijeme trajanja ugovora, i to sve za cijenu od 2.75 KM dnevno. Garancija i servis su besplatni za vrijeme trajanja ugovora.

Agencija DSC d.o.o. Sarajevo svojim klijentima nudi čitav paket usluga. Garanciju tome daju više od 15 godina poslovanja na domaćem tržištu te brojni klijenti među koje spadaju javne institucije, neke od najvećih kompanija kao i više stotina fizičkih lica.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti