Sezonskim cvijećem i sadnicama zelenila uredite svoj vrt, baštu ili balkon

10.11.2014. 14:49 / Izvor: eKapija.ba

Parkov vrtni centaru „Flora“ u ulici Aleja Bosne srebrene u Nedžarićima ljubiteljima cvijeća i zelenila omogućit će i ove jeseni da uživaju i ljepšem, bogatijem i ugodnijem ambijentu svojih bašta, balkona i vrtova.

Sa ponudom od preko 50.000 sadnica sezonskog cvijeća i zelenila  „Park“-ov vrtni centaru „Flora“ u ulici Aleja Bosne srebrene u Nedžarićima ljubiteljima cvijeća i zelenila omogućit će i ove jeseni da uživaju i ljepšem, bogatijem i ugodnijem ambijentu svojih bašta, balkona i vrtova.

Izložbeno- prodajni plato vrtnog centra „Flora“ prvi ovakve vrste u našem gradu, na površini od preko 1.500 m2, pristupnim popločanim stazama i novoformiranim koritima u kojemu se nalaze dekorativne sadnice zasigurno će svakom posjetiocu i ljubitelju hortikulturnih sadržaja pružiti ugodniju kupovinu u bilo koje vrijeme, vodeći računa o sezoni i potrebama kupaca.

Veliki dio ponude izložbeno-prodajnog platoa u „Flori“ čini dekorativno bilje proizvedeno u „Park“-ovim rasadnicima u Nedžarićima i Sokolović Koloniji, provjerenog kvaliteta, certificirani domaći proizvodi, povoljnih cijena.

Tako aktuelna ponuda vrtnog centra „Flora“, koji se nalazi uz „Park“-ov rasadnik Nedžarići osim asortimana iz vlastite rasadničke proizvodnje i to sezonskog cvijeća, sadnica ukrasnog grmlja i drveća obogaćen je širokim i raznovrsnim spektrom proizvoda iz asortimana dekorativnog bilja, vrtlarskog alata i galanterije, voća, ruža, te zemlju za cvijeće, eko gnojiva (lumbrihumus), keramičku galanteriju, travni bus.

Ljubitelji cvijeća i drugog dendro bilja, ukoliko tokom jeseni i zime žele imati uređen vrt, baštu ili balkon, sada imaju pravu priliku za nabavku i sadnju, u vrtnom centru „Flora“ po prihvatljivim cijenama mogu nabaviti violu (maćuhicu), miozotis, primulu, krizantemu, sadnice žive ograde i to ligustrum i brista (brzorastuća ograda), sadnice voća (jabuka, kruška,šljiva, breskva,kajsija, orah).

Tu su svakako i uvijek atraktivne sadnice thuja različitih dimenzija i to thuja occidentalis „Smaragd“, thuja occidentalis „Columna“, thuja occidentalis „Rheingold“ i thuje orientalis visine od 20 cm pa do preko dva metra.

„Park“-ov vrtni centar u Nedžarićima, osim cvijeća, grmlja i drveća iz vlastite proizvodnje i drugog asortimana, raspolaže i širokom ponudom sobnog i rezanog cvijeća, vrtne galanterije, ukrasnih žardinjere i keramičkih saksija, vrtnog alata. Uposleni cvjećari u maloprodaji i veleprodaji će besplatnim stručnim savjetima pomoći svim posjetiocima da riješe dileme oko sadnje, uzgoja i njege, dok će kupljenu robu besplatno dostaviti na traženu adresu na području Kantona Sarajeva

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti