Kompanija Koving: Četvrt vijeka tradicije i povjerenja

04.11.2014. 08:53 / Izvor: eKapija.ba

Kompanija Koving je specijalizovana za distribuciju, instalaciju, projektovanje, konsalting i održavanje sistema tehničke zaštite koja uspješno posluje preko 25 godina.

Savremeno poslovno okruženje zahtjeva pouzdanog strateškog partnera koji će učiniti poslovanje bezbjednim, temeljnim, a samim tim i uspješnim. Kompanija Koving je specijalizovana za distribuciju, instalaciju, projektovanje, konsalting i održavanje sistema tehničke zaštite koja uspješno posluje preko 25 godina. Kompanija se razvijala od implementatora klasičnih sistema zaštite do sistem integratora svih sistema tehničke zaštite i bezbjednosti, te je kreirala jedinstveno rješenje koje u sebi integriše širok spektar različitih sistema i proizvoda. Dragocjeno iskustvo i profesionalnost koju kompanija posjeduje, izdvojilo je Koving kao regionalnog lidera koji u svojim referencama nosi preko 7.000 zadovoljnih klijenata.

Neoborivi stepen sigurnosti koji Koving obezbjeđuje svojim klijentima prepoznat je od strane najreprezentativnijih institucija i projekata širom zemlje i Jugoistočne Evrope, kao što su državne i finansijske institucije, tržni centri, poslovni i sportski objekti širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Rusije. U posljednjih 25 godina, kompanija Koving stekla je povjerenje poslovnih partnera svojom profesionalnošću i poslovnom etikom, kao i primjenom najnovijih svjetskih dostignuća i najviših standarda u poslovanju. Kroz posvećeno i dugoročno partnerstvo sa dobavljačima, globalnim liderima u različitim oblastima koji postavljaju najviše standarde u okviru bezbjednog poslovanja, Koving pruža širok spektar rješenja koji garantuju uspjeh.

Budućnost uz novi koncept integracije

U cilju zadovoljenja svih potreba klijenata, Koving konstantno radi na razvoju svojih usluga te nastoji da kroz novi, savremeni koncept integracije sistema tehničke zaštite, multimedije, kao i sistema za unapređenje poslovanja i monitoringa učini svoje i poslovanje svojih klijenata besprijekornim. Suština ideje integracije je mogućnost povezivanja velikog broja objekata u jedan cjelovit sistem i praćenje tog sistema iz centralizovanog monitoringa. Ovaj novi koncept integracije objedinjuje sve sisteme iz oblasti bezbjednosti, zaštite, multimedije, IT-a i automatike. Ovako sveobuhvatan i kompleksan sistem zahtjeva i pouzdano, funkcionalno i moderno rješenje za monitoring. Složenost sistema se kompenzuje jednostavnošću upotrebe i dodatnim mogućnostima koje proističu iz sinergije nastale integracijom.

Koving d.o.o. Sarajevo se nalazi u ulici Tešanjska 24. Za sve dodatne informacije možete ih kontaktirati na broj +387 33-550 220 ili putem veb sajta www.koving.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti