Grmuša-Mont: Proizvodi od lima i građevinska limarija

05.01.2015. 09:14 / Izvor: eKapija.ba

Grmuša-Mont d.o.o. je proizvodno, uslužno-trgovačko preduzeće sa sjedištem u Priječanima bb (3 km od Trapista) u Banjoj Luci.

Grmuša-Mont d.o.o. je proizvodno, uslužno-trgovačko preduzeće sa sjedištem u Priječanima bb (3 km od Trapista) u Banjoj Luci.

Osnovano je početkom 2009. godine ulaganjem vlastitih sredstava, i kao prvo preduzeće te vrste u Republici Srpskoj za profilisanje trapeznog lima, lima u obliku crijepa, horizontalnih oluka, građevinske limarije i drugih limarskih pozicija na najsavremenijim, visokoproduktivnim, kompjuterizovanim, beskonačnim mašinama, koje opslužuje samo jedan radnik.  Danas je jedno od značajnijih preduzeća u proizvodnji proizvoda od lima i građevinske limarije na teritoriji Republike Srpske, Federacije Bosne i Hercegovine, i susjednih zemalja.

Takođe se bave remontom, prodajom, prevozom i iznajmljivanjem kancelarijskih, stambenih, sanitarnih i magacinskih kontejnera.

Vrše usluge prevoza kontejnera, paletirane robe i drugih tereta namjenskim teretnim vozilom sa ugrađenim kranom nosivosti do 3500 kg, na teritoriji BiH. U mogućnosti su prevoziti dva kontejnera istovremeno. Prevoz paletirane robe (do 30 europalete i težinski do 24 tone), usluga rada autokranom do 3,5t. i krovopokrivački radovi su takođe dio usluga preduzeća Grmuša-Mont.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti