Produžena akcija štednje "Rastimo zajedno"

08.11.2014. 08:43 / Izvor: eKapija.ba
Produžena akcija štednje 'Rastimo zajedno'

Zbog velikog interesovanja i želje da povoljni uslovi štednje budu što duže dostupni korisnicima, akcija štednje "Rastimo zajedno" u Banci Srpske Banjaluka trajaće do 31. decembra.

Banka Srpske Banjaluka produžila je akciju štednje "Rastimo zajedno", koja će trajati do kraja ove godine.

"Zbog velikog interesovanja i želje da povoljni uslovi štednje budu što duže dostupni korisnicima, akcija štednje 'Rastimo zajedno' u Banci Srpske Banjaluka trajaće do 31. decembra", saopćeno je iz ove banke.

Da bi izašla u susret najmlađim kategorijama društva, u svakom danu njihovog razvoja i rasta, Banka Srpske je ovom akcijom ponudila nove bonuse na dječiju štednju koji će se primjenjivati u zavisnosti od vremenskog trajanja samog oročenja, i to na ukupnu obračunatu kamatu po isteku roka oročenja.

"Drago nam je što je akcija štednje 'Rastimo zajedno' naišla na interesovanje i upravo zbog toga želimo da omogućimo što većem broju građana da po ovim povoljnim uslovima štede novac za svoje najmlađe", navode u Banci Srpske.

Svi klijenti koji u periodu trajanja akcije oroče dječiju štednju dobiće određene bonus na istu, ali i simpatičan poklon - kasicu prasicu.

Na oročenu dječiju štednju na 13 mjeseci priznaće se bonus od 10 odsto, na 24 mjeseca 15 odsto, na rok oročenja 36 mjeseci bonus 20 odsto i na rok od 60 mjeseci bonus 30 odsto.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital