Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Prenesi broj u m:tel i proširi krug prijatelja

Izvor: eKapija.ba, 08.04.2013.

Od 1. aprila odličnom ponudom želimo dobrodošlicu svim korisnicima drugih mreža. Riječ je o posebnoj ponudi za uslugu Prenesi broj koja podrazumijeva mogućnost prelaska u m:tel mrežu uz zadržavanje svog starog broja bez obzira da li ste postpaid ili prepaid korisnik.

Za sve vas koji svoj broj želite da prenesete u m:tel mrežu i postanete korisnici postpaid tarifa Moj Mix, pripremili smo popust od 50 % na mjesečnu pretplatu od 3 do 6 mjeseci u zavisnosti od dužine minimalnog trajanja ugovornog odnosa (12/24 mjeseca). Osim toga tu je i mogućnost odabira tri Prijatelj broja (dva iz drugih mreža u BiH i jedan Prijatelj broj iz m:tel mreže) sa kojima možete razgovarati po ekstra povoljnoj cijeni od 0,06 KM bez PDV-a. Pored mogućnosti kreiranja sopstvene tarife, kombinacijom mjesečnih bonusa minuta, poruka i neograničenog interneta u Moj Mix tarifama u ponudi su i neodoljivi telefoni poput Sony Xperia Z, Nokia Lumia 620, Huawei Y 300 i mnogi drugi koje možete potražiti u web shopu po cijeni već od 1 KM.

Broj u m:tel mrežu možete da prenesete i kao prepaid korisnik. Postanite FREND korisnik i za samo 1 KM dobijate 1KM na računu i fenomenalne bonuse u Hit tarifi: 150 minuta prema svim mobilnim mrežama u BiH, 150 poruka prema svim mobilnim mrežama u BiH i 150 MB flat interneta u m:tel mreži. Sa FRENDOM okupite svoju ekipu koristeći mogućnost izbora tri prijatelj broja sa kojima možete pričati neograničeno po cijeni od 0 KM/min (uspostava poziva naplaćuje se 0,06 KM bez PDV-a). Telefoni u FREND ponudi su i dalje najpovoljniji. Uz Alcatel OT 308 (25 KM sa PDV-om) ili Samsung E1200 (19 KM sa PDV-om) FREND korisnici dobijaju bonus od, čak, 50 KM.

Poslovni korisnici takođe imaju razlog da budu zadovolji Prenesi broj ponudom. Za 50% popusta na mjesečnu pretplatu i do 6 mjeseci u tarifama Bez Limita, Flex/Flat Plus i Kombinuj Biz, u ponudi su najnoviji modeli telefona: Sony Xperia Z, Samsung Galaxy S3, Nokia Lumia 920 i mnogi drugi.

Prenos broja u m:tel mrežu je besplatan. Sve pogodnosti ponude Prenesi broj se mogu realizovati u najbližem m:tel prodajnom mjestu.

Akcija traje do 30.06.2013.

 

 

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: