Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 06.05.2015. 10:59

Poziv kompanijama za objavljivanje u Katalogu prehrambene industrije BiH

Izvor: Vanjskotrgovinska komora BiH, 05.05.2015.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora BiH poziva sve kompanije iz prehrambene industrije koje još nisu dostavile popunjen Obrazac za upis u KATALOG PREHRAMBENE INDUSTRIJE BIH, da je rok za dostavljanje Obrasca produžen do 18.05.2015. godine.

Katalog će biti objavljen do sredine 6. mjeseca tekuće godine i služiti će isključivo u svrhu promocije bh. kompanija i proslijeđivanja kontakata potencijalnim partnerima i kupcima.

Katalog će biti podijeljen u 10 kategorija: mliječna industrija, mesna industrija, proizvodnja i prerada ribe, prerada voća i povrća, konditorska i pekarska industrija, proizvodnja bezalkoholnih pića i vode, proizvodnja piva, proizvodnja vina, prerada sekundarnih šumskih proizvoda i prerada kave.

Molimo sve kompanije da prilikom popunjavanja priloženog obrasca ne zaborave precizirati osnovnu djelatnost firme.

UPIS U KATALOG JE BESPLATAN!

Popunjen obrazac dostaviti najkasnije do 18.05.2015. godine na email:  tijana.slagalo@komorabih.ba ili sergej.papoci@komorabih.ba ili putem faksa na broj 033 566 188.

 

Obrazac

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: