Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 04.05.2015. 09:26

Poziv firmama iz Republike Srpske na popunjavanje upitnika radi uspostavljanja i unapređenja saradnje sa firmama iz Republike Austrije

Izvor: eKapija.ba, 30.04.2015.

Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća obavještava sve privrednike grada Doboja da je Predstavništvo Republike Srpske uputilo informaciju o pokretanju projekta Poslovnog registra, sa ciljem povezivanja firmi iz Republike Srpske koje su zainteresovane za uspostavljanje i proširenje saradnje sa firmama iz Republike Austrije i koje žele da plasiraju svoje proizvode i usluge na tržište Repubilke Austrije, tj. brže i lakše pronalaženje poslovnih partnera, investitora, distributera, kupaca, kooperanata, predstavnika, partnera za formiranje mješovite firme i sl.

U okviru ovog projekta Predstavništvo Republike Srpske u Austriji će pružati podršku poslovnim ljudima i firmama, prikupljati informacije o ponudi i potražnji roba i usluga i, u skladu sa potrebama, ogranizovati poslovne susrete i posjete između zainteresovanih kompanija i investitora iz Austrije i Republike Srpske. Također, u saradnji sa Institucijama i organizacijama u Republici Srpskoj i Republici Austriji, projekat će obuhvatiti mogućnost učešća u certifikovanim (certifikat Privredne komore Republike Austrije) treninzima za menadžment malih i srednjih preduzeća u Republici Srpskoj sa ciljem osposobljavanja firmi za odlazak u Austriju i uspostavljanje poslovne saradnje sa austrijskim preduzećima, kupcima, dobavljačima i investitorima.

Predstavništvo Republike Srpske u Austriji Poziva sve firme koje su zainteresovane da uspostave i unaprijede saradnju sa firmama iz Republike Austrije, da popune Upitnik za privrednike iz Republike Srpske kako bi se predstavili u Poslovnom registru te omogućili učešće u budućim pripremama i putovanjima u Austriju. Informacije koje uputite putem upitnika će biti dodatno obrađene, prevedene i postavljenje kao dio Poslovnog registra na stranici Predstavništva Republike Srpske u Austriji.

 

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na sljedeće kontakte: 

tel: +43 1 512 1267
fax: +43 1 512 1292
e-mail:  office@rep-srpska.at

web: www.vladars.net I www.investsrpska.net I www.rep-srpska.at

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: