Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Obavijest o izlaganju na uvid i javnoj raspravi o nacrtu Urbanističkog projekta gradske tržnice u Čapljini

Izvor: eKapija.ba, 20.10.2014.

Obavještavaju se građani, udruge građana, javna poduzeća i ustanove, pravne i fizičke osobe, političke organizacije i svi drugi zainteresirani subjekti  da je Urbanistički projekt gradske tržnice u Čapljini, u formi Nacrta urađen od strane Nositelja izrade tvrtke ''ECCO-PLAN'' d.o.o. Mostar.

Isti Projekt (grafički i tekstualni dio) bit će javno izložen svakog radnog dana od  12:00 do 14:00 sati, u uredu broj 34 u vremenu od 16.10.2014. godine do 27.10.2014. godine.

Sve sugestije i prijedloge sa obrazloženjem, zainteresirani subjekt uz naznaku svoje točne adrese, na Nacrt Urbanističkog projekta gradske tržnice u Čapljini, mogu predati svakim radnim danom na protokol Općine-Šalter sala.

Javna prezentacija i rasprava bit će održana dana 27.10.2014. godine (ponedjeljak) sa početkom u 10:00 sati u Sali Općinskog vijeća Čapljina (zgrada MUP-A) u Čapljini, ulica Gojka Šuška.
 

Urbanistički projekt gradske tržnice u formi NACRTA pogledajte OVDJE.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: