Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 02.02.2015. 15:11

Javni poziv za učešće u procesu pretkvalifikacije za izbor glavnog izvođača radova na stambenom objektu B4 Vila Dalia na Ilidži

Izvor: eKapija.ba, 02.02.2015.

MBI Development“ d.o.o. Sarajevo, Ilidža, kao investitor, objavljuje:

 

JAVNI POZIV

ZA UČEŠĆE U PROCESU PRETKVALIFIKACIJE ZA IZBOR GLAVNOG IZVOĐAČA RADOVA

I Pozivaju se zainteresovani ponuđači da uzmu učešće u procesu pretkvalifikacije, nakon koje će se održati pozivni tender za odabir glavnog izvođača radova na stambenom  objektu B4 „Vila Dalia“. Objekat se sastoji od suterenske etaže, prizemlja i šest etaža. Ukupna bruto površina objekta je cca 4500 m2. Lokacija predviđena za izgradnju objekta nalazi se na Ilidži, Lužansko polje bb.

II Spisak obavezne dokumentacije za dostavu:

- Pismo namjere na memorandumu ponuđača sa naznačenim punim nazivom i kompletnom adresom, imenom i prezimenom odgovornog lica ponuđača, imenom i prezimenom kontakt osobe, poreskim odnosno identifikacijskim brojem, sve potpisano i ovjereno od strane ponuđača,

- Izvod iz sudskog registra,

- Referentna lista realiziranih ugovora (izvedenih objekata), kao i ugovora koji su u procesu realizacije, uz obavezan navod o vrijednosti i datumu realizacije ugovora,

- Broj zaposlenih po kvalifikacijskoj strukturi,

- Spisak opreme i mehanizacije kojom ponuđač raspolaže,

- Spisak kooperanata.

III Rok za dostavu navedene dokumentacije je 13.02.2015. godine do 12:00 h.

Investitor može tražiti pojašnjenje bilo kojeg dokumenta, te odrediti rok za dostavljanje istog. Obavijest o rezultatima pretkvalifikacijske procedure ponuđači će dobiti najkasnije do 17.03.2015 godine.

IV Odabir izvođača radova će se izvršiti putem pozivnog tendera, na koji će biti pozvane one kompanije, koje nakon komisijskog pregleda i detaljne analize dostavljene dokumentacije u pretkvalifikacijskoj proceduri, zadovolje zahtjeve Investitora.

U okviru pozivnog tendera ponuđač će biti u obavezi dostaviti i dodatnu dokumentaciju: ugovor o poslovnoj saradnji sa kooperantima i finansijski izvještaj o poslovanju.

V Predmetnu dokumentaciju dostaviti u zatvorenoj koverti, sa naznakom:

“Dostava dokumentacije u pretkvalifikacionoj proceduri za izbor glavnog izvođača radova“, na sljedeću adresu

MBI Development d.o.o.

Lužansko polje bb

71210 Ilidža

Kontakt osoba:Rusmir Kopić

Tel: 033/761-586

Mail: rusmir@mbidevelopment.com

Web: www.vrtoviriverine.ba

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: