Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 26.05.2015. 08:47

Javni natječaj za realizaciju projekta izgradnje zgrade Ambasade u Sarajevu

Izvor: Dnevni Avaz, 26.05.2015.

ROYAL EMBASSY OF SAUDI ARABIA

SARAJEVO

Oglas za Javni natječaj

 

Ambasada Kraljevine Saudijske Arabije u Bosni i Hercegovini u Sarajevu objavljuje svoju namjeru da otpočne sa realizacijom projekta izgradnje zgrade Ambasade i to putem oglašavanja Javnog natječaja u kojem imaju pravo učešća sve kompetentne firme koje imaju dovoljno iskustva i kapaciteta da realizuju ovaj projekat u zadanom roku a prema predviđenom budžetu.

Sve zainteresovane kompanije koje posjeduju gore navedene karakteristike, trebaju se javiti na dolje navedenu adresu Ambasade Kraljevine Saudijske Arabije u Bosni i Hercegovini kako bi preuzele kvalifikacionu dokumentaciju koju je potrebno popuniti i ponovo dostaviti Ambasadi najkasnije četiri sedmice od dana objavljivanja ovog Oglasa.

Ambasada Kraljevine Saudijske Arabije

Kalemova 40

71000 Sarajevo

Sva potrenba tenderska i projektna dokumentacija će biti pripremljena za kvalifikovane-odabrane firme u prostorijama Ambasade uz nepovratnu naknadu od 2,000 (dvije hiljade američkih dolara).

Ambasada želi napomenuti da je krajnji rok za dostavljanje ponuda 17.10.1436. H. odnosno 02. 08. 2015. godine. Sve ponude moraju biti zapečaćene i ovjerene. Također, sve kompanije koje učestvuju u natječaju moraju priložiti bankovnu garanciju koja iznosi 1% od ukupne vrijednosti ponude, a koja će biti validna četiri mjeseca.

Ambsada Kraljevine Saudijske Arabije u Bosni i Hercegovini zadržava pravo prihvatanja ili odbijanja (bilo koje ili svih) dostavljenih ponuda bez davanja dodatnih obrazloženja. 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: