Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Javna rasprava o Studiji o procjeni utjecaja na okoliš u postupku izdavanja okolišne dozvole za aktivnosti eksploatacije i prerade uglja na površinskom kopu Brezove dane u općini Maglaj

Izvor: eKapija.ba, 13.08.2014.

Javni uvid Studije o procjeni utjecaja na okoliš u postupku izdavanja okolišne dozvole za aktivnosti eksploatacije i prerade uglja na površinskom kopu ”Brezove dane” u općini Maglaj.


Investitor ”BBM” d.o.o. Sarajevo je dostavio Federalnom ministarstvu okoliša i turizma Studiju o procjeni utjecaja na okoliš u postupku izdavanja okolišne dozvole, a Javna rasprava će se održati dana 11.09.2014. godine u prostorijama općinie Maglaj (sala OV) sa početkom u 11 sati.

U postupku uključivanja javnosti, kompletan materijal sa Prilozima može se pogledati u prostorijama Ministarstva okoliša i turizma – Sektor za okolišne dozvole, u ulici Marka Marulića br.2.
Rok za davanje primjedbi i sugestija na Zahtjev je 15 dana od dana objavljivanja na web stranici Federalnog ministarstva okoliša i turizma.

Primjedbe i sugestije se dostavljaju u pisanoj formi na adresu:
Federalno ministarstvo okoliša i turizma
Marka Marulića 2
71000 Sarajevo

Netehnički rezime

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: