Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

(RS) Telekomunikacije Republike Srpske a.d. Banja Luka, objavljuju oglas za REKLAMIRANjE TELEKOMA SRPSKE KROZ AKTIVNOSTI SPORTSKIH KLUBOVA,SPORTSKIH MANIFESTACIJA I KULTURNIH USTANOVA

Izvor: Glas Srpske, 06.04.2005.


U skladu sa članom 8. Zakona o postupku nabavke robe, usluga i ustupanju radova ( Sl. gl. RS broj 20/01) i člana 56. Statuta, Telekomunikacije Republike Srpske a.d. Banja Luka, ul. Kralja Petra I Karađorđevića 93, objavljuje : 
  
Poziv za javno nadmetanje  
br. 164 
REKLAMIRANjE TELEKOMA SRPSKE KROZ AKTIVNOSTI SPORTSKIH KLUBOVA,SPORTSKIH MANIFESTACIJA I KULTURNIH USTANOVA 
      
Telekomunikacije Republike Srpske a.d. Banja Luka (u daljem tekstu : Naručilac) poziva zainteresovana pravna i fizička lica (u daljem tekstu Ponuđači) da se podnošenjem zapečećenih ponuda prijave na oglas br. 164 «REKLAMIRANjE TELEKOMA SRPSKE KROZ AKTIVNOSTI SPORTSKIH KLUBOVA,SPORTSKIH MANIFESTACIJA I KULTURNIH USTANOVA» za : 
LOT 1. Izbor najpovoljnijih ponuđača za reklamiranje kroz aktivnosti sportskih klubova 
LOT 2. Izbor najpovoljnijih ponuđača za reklamiranje Telekoma Srpske kroz sportske manifestacije
LOT 3. Izbor najpovoljnijih ponuđača za reklamiranje kroz aktivnosti kulturnih ustanova i manifestacija. 
Ponuđači mogu dati svoje ponude za jedan ili više lotova. 
Ponuđači koji dostave ponude za više lotova mogu ponuditi popust koji će se razmatrati prilikom upoređivanja ponuda. Naručilac zadržava pravo da po jednom lotu izabere više ponuđača. 

 
Pravo učestvovanja imaju svi Ponuđači sa prostora Republike Srpske koja ispunjavaju sljedeće uslove: 
1. Da su registrovana u sudu za obavljanje djelatnosti– dostaviti ovjerenu kopiju; 
2. Da dostave izvještaje o finansijskoj situaciji (bilans stanja i bilans uspjeha za prvu polovinu prethodne poslovne godine) – ovjerena kopija;
3. Da dostave izjavu o ispunjenosti uslova iz Člana 24. Zakona o postupku nabavke robe, usluga i ustupanju radova (prema priloženom obrazcu, tačka 2.3

 
Dokumentacije za javno nadmetanje, u daljem tekstu ´´Dokumentacija´´); 
Dokumentacija za javno nadmetanje se može preuzeti u kancelariji br. 8. Projektne implementacione jedinice (PIJ) na adresi datoj ispod, nakon plaćanja nepovratnog iznosa od 100,00 KM. Uplate u KM izvršiti na račun broj:
56209900004057-60 kod Razvojne Banke Jugoistočne Evrope, a.d. Banja Luka,
u korist Telekoma Srpske a.d. Banja Luka sa naznakom: 
Javno nadmetanje br. 164 – REKLAMIRANjE TELEKOMA SRPSKE KROZ AKTIVNOSTI SPORTSKIH KLUBOVA,SPORTSKIH MANIFESTACIJA I KULTURNIH USTANOVA 
  
Dokumentacija će nakon uplate, i na osnovu zahtjeva, biti odmah otpremljena kurirskom ili preporučenom poštom, ali u tom slučaju Naručilac ne prihvata odgovornost za gubitak ili kašnjenje u dostavi dokumentacije.

 
Ponude, bez obzira na koji način su poslane, moraju biti primljene u kancelariji br. 8 Telekoma Srpske a.d. Banja Luka, na adresu navedenu na kraju oglasa, najkasnije do 11 časova 21.04.2005 godine, po lokalnom vremenu, kada će biti otvorene, pod uslovom da su pristigle najmanje 3 ponude i u prisustvu ovlaštenih predstavnika onih Ponuđača koji budu odlučili da prisustvuju. Ponude primljene nakon gore navedenog datuma i vremena neće biti prihvaćene i biće vraćene neotvorene Ponuđaču.
Ponude mogu podnijeti samo Ponuđači koji otkupe Dokumentaciju.

 
Potencijalni Ponuđači mogu dobiti dalje informacije te pregledati i preuzeti Dokumentaciju na slijedećoj adresi: 
Telekomunikacije Republike Srpske a.d. Banja Luka
Projektna implementaciona jedinica
Vuka Karadžića 6
78 000 Banja Luka,
Republika Srpska, BiH
Tel: + 387 51 240 120
Faks: + 387 51 211 227

E-mail: tenders@telekomsrpske.com 
  
  

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: