Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

(RS) Telekomunikacije Republike Srpske a.d. Banja Luka, objavljuju oglas za POPRAVKU I ANTIKOROZIVNU ZAŠTITU ANTENSKIH STUBOVA I PASIVNIH MIKROTALASNIH REFLEKTORA

Izvor: Glas Srpske, 06.04.2005.


U skladu sa članom 8 Zakona o postupku nabavke roba, usluga i ustupanju radova ( Sl. gl. RS broj 20/01) i člana 44 Statuta, Telekomunikacije Republike Srpske a.d. Banja Luka, ul.K.P.I Karađorđevića 93, objavljuje: 
  
JAVNI OGLAS
TPN -05/05 
Za prikupljanje ponuda i izbor najpovoljnijeg ponuđača za popravku i antikorozivnu zaštitu antenskih stubova i pasivnih mikrotalasnih reflektora 

I - PREDMET NADMETANjA 
Predmet nadmetanja je prikupljanje ponuda i izbor najpovoljnijeg ponuđača za popravku i antikorozivnu zaštitu antenskih stubova i pasivnih mikrotalasnih reflektora u skladu sa Planom poslovanja za 2005.godinu 
      
II - PRAVO UČESTVOVANjA 
Pravo učestvovanja na javnom oglasu imaju sva Preduzeća koja su registrovana za obavljanje djelatnosti iz predmeta Javnog oglasa uz dostavljanje dokaza o ispunjavanju slijedećih uslova: 
1. Ovjerena fotokopija Rješenja upisa u sudski registar
2. Izjavu o ispunjenosti uslova iz čl.24 Zakona o postupku nabavke roba,usluga i ustupanju radova (prema priloženom obrascu)
3. Osiguranje ponude u vidu bankarske garancije od minimalno dva (2)procenta ukupnog iznosa ponude u valuti ponude ili u protivvrijednosti u bilo kojoj slobodno konvertibilnoj valuti(prema priloženom obrascu)
4. Potvrđena referenc lista do sada obavljenih poslova koji su predmet ponude
5. Bilans stanja i Bilans uspjeha za 2004.godinu(ovjerene fotokopije), spisak
zaposlenih sa kvalifikacionom strukturom i spiskom tehničke opreme
6. Licenca za izvođenje radova na metalnim konstrukcijama u građevinarstvu izdata od strane Ministarstva za prostorno uređenje građevinarstvo i ekologiju 
      
III – USLOVI NUĐENjA 
1. Navesti jedinične cijene i ukupnu vrijednost bez uračunatog poreza na promet
2. Navesti rok završetka radova
3. Ponuđač ne može ponuditi više od jedne ponude –alternativne ponude se neće razmatrati 
4. Validnost ponude minimalno 60 dana 
5. Garantni rok minimalno 5 godina 
     
IV – KRITERIJI ZA IZBOR NAJPOVOLjNIJEG PONUĐAČA 
Primjenit će se kriterij «ekonomski najpovoljnija ponuda» sa podkriterijima: 
1. Cijena –70 bodova
2. Rok završetka radova-20 bodova
3. Tehnička opremljenost i stručnost zaposlenih-10 bodova 
      
V - UVID U POSTOJEĆU DOKUMENTACIJU 
Tehnička specifikacija se može preuzeti u kancelariji Direkcije za nabavku i magacinsko poslovanje,br.8,na adresi datoj ispod,nakon plaćanja nepovratnog iznosa od 50 KM ili protivvrijednosti u bilo kojoj drugoj konvertibilnoj valuti.Uplate u valuti KM izvršiti na račun broj: 56209900004057-60 kod Razvojne Banke Banja Luka ,a uplate iz inostranstva u drugoj konvertibilnoj valuti na :
ACCOUNT WITH INSTITUTION : EUR 100-9362807-0000
USD 100-9362807-0005 
WITH BANK: RAZVOJNA BANKA AD,BANJA LUKA
SWIFT CODE :RAZBBA22
CORRESPODENT OUTSIDE BOSNIA: DEUTSCHE BANK AG,FRANKFURT AM MAIN
SWIFT: DEUTDEFF
U korist Telekoma Srpske pod nazivom : 
Paket ponuda TPN 05/05 «Ponuda za popravku i antikorozivnu zaštitu antenskih stubova i pasivnih mikrotalasnih reflektora» 
Za sva razjašnjenja raspoložive tehničke specifikacije možete se obratiti na kontakt telefon broj 051 222 400,broj faks 221 771,kontakt osoba Branka Bjelajac,svakim radnim danom od 7:30 do 15:30 časova 
      
VI - ROK ZA DOSTAVLjANjE PONUDA 
Samo one strane koje kupe oglasnu dokumentaciju moći će podnijeti svoje ponude .
 Ponude dostaviti u posebno zapečaćenoj koverti sa punim nazivom i adresom ponuđača ,imenom kontakt osobe i naznakom : Paket ponuda TPN 05/05 «Ponuda za popravku i antikorozivnu zaštitu antenskih stubova i pasivnih mikrotalasnih reflektora» 
Ponude moraju biti dostavljene najkasnije do i uključujući 04.05.2005. godine do 11:00 sati ,poštom ili lično na adresu:
TELEKOMUNIKACIJE REPUBLIKE SRPSKE a.d.
BANjALUKA
Ul. Vuka Karadžića br. 6.(kancelarija protokola)
78 000 BANjA LUKA
REPUBLIKA SRPSKA, BIH 
      
VII - OTVARANjE PONUDA 
Otvaranje ponuda obaviće se dana 04.05.2005. godine u 11.30 sati u tender sali TELEKOMUNIKACIJA REPUBLIKE SRPSKE, a.d. Banja Luka, Ul. Mladena Stojanovića br 8.
Otvaranju ponuda može prisustvovati zakonski zastupnik ili opunomoćeni predstavnik ponuđača.
O rezultatima oglasa svi učesnici će biti pismeno obavješteni u zakonskom roku, a sa najpovoljnijim ponuđačem zaključiće se ugovor. 
  

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: