Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

(RS) Telekomunikacije Republike Srpske a.d. Banja Luka, objavljuju oglas za NABAVKU POKRETNIH, ELEKTRIČNIH AGREGATA NAIZMJENIČNE STRUJE ZA REZERVNO NAPAJANJE U TELEKOMUNIKACIJAMA

Izvor: Glas Srpske, 25.03.2005.


„TELEKOMUNIKACIJE REPUBLIKE SRPSKE" AD Banja Luka  
Ul. Kralja Petra I Karađorđevića 93, 
78000 Banja Luka,  
Republika Srpska, BiH 
  
U skladu sa članom 8 Zakona o postupku nabavke roba, usluga i ustupanja radova („Sl. gl. RS" broj 20/01) i člana 55 Statuta, „Telekomunikacije Republike Srpske" a.d. Banja Luka, Ul. Kralja Petra I Karađorđevića 93, objavljuje: 
  
Poziv 
za javno nadmetanje Br. 161 
„Nabavka pokretnih, električnih agregata naizmjenične struje za rezervno napajanje u telekomunikacijama" 
  
„Telekomunikacije Republike Srpske" a.d. Banja Luka (u daljem tekstu: Naručilac), namjerava upotrijebiti dio sredstava iz vlastitih izvora finansiranja za nabavku i ugradnju robe koja će se koristiti u lokalnoj telekomunikacionoj mreži. 
  
Ovim Naručilac poziva zainteresovana pravna lica iz zemlje i inostranstva (u daljem tekstu Ponuđači) da podnesu zapečaćene ponude za javno nadmetanje: 
  
Br. 161 - Nabavka pokretnih, električnih agregata naizmjenične struje, za rezervno napajanje u telekomunikacijama 
  
Da bi učestvovao u javnom nadmetanju potrebno je da Ponuđač ispuni slijedeće uslove: 
1. prikaže uspješno izvršenje projekata slične prirode i složenosti, kao i njihovu vrijednost za protekle tri godine; 
2. dostavi ovjerene kopije izvještaja o finansijskoj situaciji Ponuđača, kao što su bilans stanja i bilans uspjeha za prethodnu godinu; 
3.  dokaže pristup ili raspoloživost likvidnim sredstvima ili drugim finansijskim sredstvima u iznosu od najmanje 10.000 KM, u formi Izjave banke; 
4. da dostave izjavu o ispunjenosti uslova iz Člana 24. Zakona o postupku nabavke robe, usluga i ustupanju radova (prema priloženom obrascu, tačka 1.8 Dokumentacije za javno nadmetanje, u daljem tekstu „Dokumentacija"). 
  
Dokumentacija za javno nadmetanje se može preuzeti u kancelariji br. 8, Projektne implementacione jedinice, na adresi datoj ispod, nakon plaćanja nepovratnog iznosa od 200,00 KM ili protivvrijednosti u bilo kojoj drugoj konvertibilnoj valuti. Uplate u KM izvršiti na račun broj: 56209900004057-60 kod Razvojne Banke Jugoistočne Evrope, a.d. Banja Luka, a uplate iz inostranstva u drugoj konvertabilnoj valuti na : 
CORRESPONDENT BANK:            DEUTSCHE BANG AG 
FRANKFURT AM MAIN, GERMANY 
SWIFT CODE: DEUTDEFF ACCOUNT WITH INSTITUTION    
EURO 100-9362807-0000 
USD 100-9362807-0005 
WITH BANK:                                 RAZVOJNA BANKA JUGOISTOČNE EVROPE,  
A.D. Banja Luka 
SWIFT CODE: RAZBBA22  
ACCOUNT NO:                              540100-4101772902 
u korist „Telekoma Srpske" a.d. sa naznakom: 
Javno nadmetanje Br. 161 - Nabavka pokretnih, električnih agregata naizmjenične struje, za rezervno napajanje u telekomunikacijama 
  
Dokumentacija će nakon uplate, i na osnovu zahtjeva, biti odmah otpremljena kurirskom ili preporučenom poštom, ali u tom slučaju Naručilac ne prihvata odgovornost za gubitak ili kašnjenje u dostavi dokumentacije. Sve ponude moraju biti popraćene osiguranjem od minimalno 3 (tri) procenta ukupnog iznosa ponude u valuti ponude ili u protivvrijednosti u bilo kojoj slobodno konvertibilnoj valuti. Osiguranje ponude mora biti u obliku bankarske garancije, kao što je naznačeno u Dokumentaciji. 
  
Ponude moraju biti primljene u kancelariji br. 8. „Telekoma Srpske" a.d. Banja Luka, na adresi navedenoj na kraju oglasa, najkasnije do 11. časova 13.42005. godine po lokalnom vremenu, kada će biti otvorene, pod uslovom da su pristigle najmanje 3 ponude i u prisustvu predstavnika onih Ponuđača koji budu odlučili da prisustvuju. Ponude primljene nakon gore navedenog datuma i vremena neće biti prihvaćene i biće vraćene neotvorene Ponuđaču. 
Ponude mogu podnijeti samo ona pravna lica koja kupe Dokumentaciju. 
  
Potencijalni Ponuđači mogu dobiti dalje informacije te pregledati i preuzeti Dokumentaciju na slijedećoj adresi: 
„Telekomunikacije Republike Srpske" a.d. Banja Luka 
Projektno implementaciona jedinica 
Vuka Karadžića 6 
78000 Banja Luka, 
Republika Srpska, BiH 
Tel:   +387 51240120 
Faks: + 387 51211227 
E-mail: tenders@telekomsrpske.com 
  

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: