Energoinvest: Otvorena mogućnost povratka na crnogorsko tržište

03.04.2013. 10:52 / Izvor: eKapija.ba
Energoinvest: Otvorena mogućnost povratka na crnogorsko tržište

Energoinvest ima dugu tradiciju uspješnog poslovanja u Crnoj Gori, a ova posjeta i razgovori sa najvišim crnogorskim zvaničnicima iz oblasti energetike i ekonomije, otvaraju mogućnost povratka na tržište ove susjedne zemlje i otvaranja novih poslova na obostrano zadovoljstvo.

Erdal Trhulj, resorni ministar energije, rudarstva i industrije u Vladi FBiH, sa predstavnicima Energoinvesta, predvođenim direktorom Enesom Čengićem, boravi u Crnoj Gori, gdje su održali sastanke sa visokim crnogorskim zvaničnicima. Sa Dragom Laketićem, predsjednikom Odbora direktora Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES), razgovaralo se o aktuelnim projektima u Crnoj Gori u energetskom sektoru. Ministar ekonomije Crne Gore Vladimir Kavarić, sa saradnicima, Rankom Milovićem, savjetnikom predsjednika Vlade Crne Gore za ekonomska pitanja i pomoćnikom ministra ekonomije, Markom Vujovićem, predstavio je mogućnosti za poslovanje u ovoj zemlji, saopštili su iz Energoinvesta.  

Trhulj je u Podgorici predstavio i bosanskohercegovačke kompanije, s ciljem otvaranja poslovnih mogućnosti na ovom bliskom tržištu, kao i mogućnosti angažmana crnogorskih kompanija na našem tržištu. "Energoinvest ima dugu tradiciju uspješnog poslovanja u Crnoj Gori, a ova posjeta i razgovori sa najvišim crnogorskim zvaničnicima iz oblasti energetike i ekonomije, otvaraju mogućnost povratka na tržište ove susjedne zemlje i otvaranja novih poslova na obostrano zadovoljstvo", saopštili su iz Energoinvesta. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti